Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Vas termékek rendelése, vásárlása

Vas termékek

Nézze meg kínálatunkban a Vas termékeket!

Vas

Ebben a kategóriában kifejezetten a vasbevitelt elősegítő étrend-kiegészítőket találhatják meg vásárlóink. A vas nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, ezért amikor annak természetes úton történő bevitele nem lehetséges, akkor a különböző gyártmányú étrend-kiegészítők adhatnak megoldást.

Amikor kevés a szervezet vasszintje, akkor az a raktárakból használja fel a vasat, melynek túlfogyasztása esetén jelentősen csökkenhet a vér hemoglobintartalma. Ennek hatásaként kifejlődhet a vérszegénység. A hemoglobin működése tehát a vashoz kötött, ezért is fontos, hogy mindig kellő mennyiségben biztosítsuk szervezetünk számára a vasat, mint nyomelemet.

Áruházunk arra törekszik, hogy az egészséges életmód és fenntartható háztartás minden szintjén tudja biztosítani vásárlói számára a változatos és folyamatosan megújuló kínálatot. Étrend-kiegészítők tekintetében a legújabb készítmények és a már régóta jól bevált termékek egyaránt megtalálhatók kínálatunkban. A vas esetében érdemes általánosságban tudni azt, hogy felszívódását csökkentik a csersavtartalmú tápanyagok, így a kávé, tea, de a gabonamagvak korpájában lévő fitátok fogyasztására is érdemes odafigyelni a vaskészítmények fogyasztása során.

Hogyan találhatod meg a megfelelő vastartalmú készítményt?

Áruházunk folyamatosan teszi fel az új termékeket a virtuális polcokra. Étrend-kiegészítőink széles kínálatát a bennük található ásványi anyagok szerint kategorizáltuk. Úgy, ahogy külön kategóriaoldalt szánunk az aminosavaknak, fehérjéknek vagy akár jódnak, úgy a vastartalmú készítményeket is külön kategóriaoldalon jelenítjük meg.

A vastartalmú termékek között könnyen megtalálhatja mindenki azt a készítményt, amit keres. Ennek egyik legegyszerűbb módja az oldal bal felén található keresési és szűrési opció. Itt a gyártók és a készítmények kiszerelésének beállításával lehetséges a keresés. Aki kizárólag a biotermékek közül szeretne csak válogatni, ezt az opciót is lehetősége van bejelölni, melyet követően az oldalon a kizárólag biominősítést elnyert termékek fognak megjelenni.

A vaskészítmények között található olyan, amely tabletta, illetve van, amely folyékony kiszerelésű termék. A kiszerelés beállításánal a tabletta darabszámban kerül megjelenítésre, míg a folyékony termékeket mililiterben jelenítjük meg.

A vásárlás menete

Ahogy megtalálod azt a terméket, amit szeretnél megvásárolni, azt a kategóriaoldalról rögtön a kosaradba teheted. Amennyiben az adott termék részleteire is kíváncsi vagy, akkor a fotóra kattintva tudsz eljutni a készítmény saját oldalára, ahol a teljesség igényével minden információt megtalálsz. A terméket akár itt is a kosaradba teheted. Ha szeretnél még nézelődni, egyéb terméket vásárolni, nyugodtan nézd végig a teljes kínálatot. 

Amikor úgy érzed, hogy minden megvásárolni kívánt terméket a kosaradba tettél, akkor az oldal legfelső jobb oldalán található Kosaramba gomb megnyomásával véglegesítheted a bevásárlást. Itt minden termékből meg tudod adni, hogy milyen mennyiséget szeretnél megrendelni. Amikor ezzel kész vagy, az adataid megadásával jutsz el a pénztárhoz, vagyis a termékek kifizetéséhez.

Ha még nem vagy regisztrált vásárlónk, akkor mindenképpen javasoljuk számodra a regisztrációt, mivel az egy következő vásárlás során nagyban megkönnyítheti számodra a rendelés folyamatát. Regisztrált tagjaink igényük szerint hírlevelet kapnak akcióinkról, új termékeinkről, így ha gyakran vásárolod az áruházunkban megtalálható termékeket, akkor a regisztrációt érdemes megejtened.

Egységár: 169.00 Ft/ ml
..
5 070Ft
Nettó ár:3 992Ft
Egységár: 13.32 Ft/ ml
..
3 330Ft
Nettó ár:2 622Ft
Floradix Salus krauterblut szirup 500ml
Laktózmentes Fix szuperáras!
Tételek: 1 - 20 / 34 (2 oldal)