Átvétel, szállítás, fizetés

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A csomag személyes átvétele esetén a vételár a helyszínen készpénzben és bankártyával fizetendő.

MAESTRO, MASTERCARD, VISA

  

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére (természetesen személyes átvételt is választhat). A banki előre utalás a 12022203-01195523-00300003 számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését megelőzően át nem vehető és futárszolgálattal ki nem szállítható.

Webáruházunkban lehetőség van online fizetésre, melyet a BORGUN fizetési rendszerével rendezhet.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhoz szállítási, személyes átvételi információk

A megrendelt termékek (szállítási díj felszámítása nélkül) személyesen átvehetőek az erről szóló értesítést követő 8 munkanapig, vételár előre történő kiegyenlítése esetén 10 munkanapig az átvételi telephelyeken.

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 29. <<<klikk - útvonalterv / térkép - NapiBio.hu Központ

Átvétel: H-P 10:30-18:00 Szombat: ZÁRVA - VÁLTOZOTT!!!

Fizetés készpénzben, bankkártyával illetve előre utalással.

Gépjárművel érkező Megrendelőinknek ajánljuk. Fizetős parkolás közvetlenül az üzlet előtt.

   

1055 Budapest, Szent István körút 23.  <<<klikk - útvonalterv / térkép - Parfüméria - Higiénia Romantik - NapiBio.hu partner

Átvétel: H-P 10:30-18:30 Szombat 10:00-13:30

Fizetés készpénzben, bankkártyával illetve előre utalással.

Közel a Nyugati Pályaudvarhoz. Tömegközlekedéssel érkező Megrendelőinknek ajánljuk. Fizetős parkolás az üzelet közelében. Szabad parkolóhely a felüljáró alatt, illetve a pályaudvar Westend előtti parkolóban.

 

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a Mixpakk futárszolgálat és fuvarszervező cég teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak

Személyes átvétel esetén: 0Ft - ingyenes (szállítási, kezelési, csomagolási díj nem kerül felszámításra)

Futárszolgálattal: 15.000Ft alatt 990Ft,

                                 15.000Ft felett 0Ft.

A szállítási díj maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában. 

A 15.000Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes. (Maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, értéktől függetlenül a 35kg-ot meghaladó csomagokra 35kg-onként további 990Ft szállítási díjat számolunk fel. )

Házhozszállítás esetén a termékek árán felül a fentiek szerinti szállítási díjat kell fizetni. Külön csomagolási. kezelési költség nem kerül felszámításra.

Pick Pack Pont

Megrendelését Pick Pack Ponton is átveheti. a szolgáltatás ismeretőjét, a boltlistát bővebben itt találja: Pick Pack Pont ismertető

Díjszabása: Maximum 15kg-os csomag rendelhető egy díjért mely rendelési összegtől függetlenül 990Ft.

(15kg feletti rendelés esetén felkeressük Önt és tájékoztatjuk a szállítási díj feltételéről.)