Átvétel, szállítás, fizetés

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A csomag személyes átvétele esetén a vételár a helyszínen készpénzben és bankártyával fizetendő.

MAESTRO, MASTERCARD, VISA

  

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére (természetesen személyes átvételt is választhat). A banki előre utalás a

CIB Bank Zrt.
10700581-71220370-51100005

számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését megelőzően át nem vehető és futárszolgálattal ki nem szállítható.

Webáruházunkban lehetőség van online fizetésre, melyet a BORGUN fizetési rendszerével rendezhet.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhoz szállítási, személyes átvételi információk

A megrendelt termékek (szállítási díj felszámítása nélkül) személyesen átvehetőek az erről szóló értesítést követő 8 munkanapig, vételár előre történő kiegyenlítése esetén 10 munkanapig az átvételi telephelyeken.

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 29. <<<klikk - útvonalterv / térkép - NapiBio.hu Központ

Átvétel: H-P 10:30-18:00 Szombat: ZÁRVA - VÁLTOZOTT!!!

Fizetés készpénzben, bankkártyával illetve előre utalással.

Gépjárművel érkező Megrendelőinknek ajánljuk. Fizetős parkolás közvetlenül az üzlet előtt.

   

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a Mixpakk futárszolgálat és fuvarszervező cég teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak

Ügyintézési, csomagolási díjat külön nem számítunk fel, jelenleg Magyarország területén 0Ft / 990Ft / 1090Ft / 1190Ft a szállítási díj.

0Ft - 15.000Ft megrendelés felett,

990Ft - 10.000-14.999Ft között,

1090Ft - 3.000-9.999Ft között,

1190Ft - 1.000-3.000Ft között a szállítási díj, mely maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában. 

1.000Ft alatti értékű megrendelését Pick Pack Pont átvétellel 1.090Ft díjért vagy budapesti átvételi pontunkon ingyenes átvétellel tudjuk biztosítani.

A 15.000Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes. (A szállítási díj maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, a 35kg-ot meghaladó csomagokra minden megkezdett 35kg-onként további, a megrendelés értékétől függő szállítási díjat számolunk fel. )

(Nagy kiterjedésű, nehezebben csomagolható termékek esetén már a 35kg alatti rendelések is beleeshetnek a többször felszámított szállítási költségű esetekhez, erről megrendelése leadása után a lehető leghamarabb tájékoztatjuk és eldöntheti, hogy ebben az esetben is kéri-e rendelése teljesítését.)

Pick Pack Pont

Megrendelését Pick Pack Ponton is átveheti. a szolgáltatás ismeretőjét, a boltlistát bővebben itt találja: Pick Pack Pont ismertető

Díjszabása: Maximum 17kg-os csomag rendelhető egy díjért mely rendelési összegtől függetlenül 1090Ft.

(17kg feletti rendelés esetén felkeressük Önt és tájékoztatjuk a szállítási díj feltételéről.)