Átvétel, szállítás, fizetés

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A csomag személyes átvétele esetén a vételár a helyszínen készpénzben és bankártyával fizetendő.

MAESTRO, MASTERCARD, VISA

  

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére (természetesen személyes átvételt is választhat). A banki előre utalás a 12022203-01195523-00300003 számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését megelőzően át nem vehető és futárszolgálattal ki nem szállítható.

Webáruházunkban lehetőség van online fizetésre, melyet a BORGUN fizetési rendszerével rendezhet.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhoz szállítási, személyes átvételi információk

A megrendelt termékek (szállítási díj felszámítása nélkül) személyesen átvehetőek az erről szóló értesítést követő 8 munkanapig, vételár előre történő kiegyenlítése esetén 10 munkanapig az átvételi telephelyeken.

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 29. <<<klikk - útvonalterv / térkép - NapiBio.hu Központ

Átvétel: H-P 10:30-18:00 Szombat: ZÁRVA - VÁLTOZOTT!!!

Fizetés készpénzben, bankkártyával illetve előre utalással.

Gépjárművel érkező Megrendelőinknek ajánljuk. Fizetős parkolás közvetlenül az üzlet előtt.

   

1055 Budapest, Szent István körút 23.  

FIGYELEM! Az átvételi pont helyéül szolgáló parfüméria végleg bezár, így átvételi pontunk sem tud továbbiakban itt üzemelni! 

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a Mixpakk futárszolgálat és fuvarszervező cég teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak

Ügyintézési, csomagolási díjat külön nem számítunk fel, jelenleg Magyarország területén 0Ft / 990Ft / 1090Ft / 1190Ft a szállítási díj.

0Ft - 15.000Ft megrendelés felett,

990Ft - 10.000-14.999Ft között,

1090Ft - 3.000-9.999Ft között,

1190Ft - 1.000-3.000Ft között a szállítási díj, mely maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában. 

1.000Ft alatti értékű megrendelését Pick Pack Pont átvétellel 1.090Ft díjért vagy budapesti átvételi pontunkon ingyenes átvétellel tudjuk biztosítani.

A 15.000Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes. (A szállítási díj maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, a 35kg-ot meghaladó csomagokra minden megkezdett 35kg-onként további, a megrendelés értékétől függő szállítási díjat számolunk fel. )

(Nagy kiterjedésű, nehezebben csomagolható termékek esetén már a 35kg alatti rendelések is beleeshetnek a többször felszámított szállítási költségű esetekhez, erről megrendelése leadása után a lehető leghamarabb tájékoztatjuk és eldöntheti, hogy ebben az esetben is kéri-e rendelése teljesítését.)

Pick Pack Pont

Megrendelését Pick Pack Ponton is átveheti. a szolgáltatás ismeretőjét, a boltlistát bővebben itt találja: Pick Pack Pont ismertető

Díjszabása: Maximum 17kg-os csomag rendelhető egy díjért mely rendelési összegtől függetlenül 1090Ft.

(17kg feletti rendelés esetén felkeressük Önt és tájékoztatjuk a szállítási díj feltételéről.)