A glukozamin egy természetes aminocukorféleség, melyet szervezetünk L-glutaminból és glukozból hoz létre. Az aminocukrok kulcsfontosságú összetevői néhány bonyolultabb vegyületnek, így a glukozaminglikánoknak, valamint a glukoproteineknek. Ezek alkotják azt a biológiai „ragasztóanyagot”, vagy „cementet”, amivel a sejtek egymáshoz kötődnek. Az öregedés során, vagy bizonyos kórállapotokban, mint amilyen az artrózis, különösen a túlsúly következtében a teherviselő ízületi porcban levő glukozamin és egyéb makromolekulák lebomlanak. Ez folyamatosan a porcszövet elvékonyodásához vezet, amely az artrózist „okozza és egyben fokozza”.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.