Menu
Your Cart

D-Vitamin termékek rendelése, vásárlása

D-Vitamin termékek

Nézze meg kínálatunkban a D-Vitamin termékeket!

A D-vitamin egy liposzolubilis vitamin, amely fontos szerepet játszik a csontok egészségének fenntartásában, valamint a foszfor-kalcium egyensúlyának fenntartásában. A D-vitamin nélkülözhetetlen a csontok egészségének fenntartásához és a csontritkulás megelőzéséhez.

A D-vitamin szerepet játszik a szív-érrendszeri egészség fenntartásában, valamint a rák, a cukorbetegség, és az autoimmun betegségek megelőzésében. Az immunrendszer erősítése és a szövetek növekedése és fejlődése is a D-vitamin hatásai közé tartozik.

A D-vitamin a bőrben képződik, amikor a bőr érintkezik a napfény UVB sugarával. Az élelmiszerforrások között szerepelnek a zsíros halak, a tejtermékek. A D-vitamin hiánya a vashiányos vérszegénységhez hasonló tüneteket okozhat, beleértve a fáradtságot, a fájdalmas izmokat, és a csontritkulást.

Az ajánlott napi D-vitamin bevitel függ a korától, a nemétől, és a terhességtől. A túlzott D-vitamin bevitel pedig számos mellékhatást okozhat, beleértve a hányást, a hasmenést, a vesekőképződést, és a hiperkalciémiát.

Összességében a D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségének fenntartásában, valamint az egészséges immunrendszer, szív-érrendszer és a rák elleni védelemben. Az ajánlott napi bevitel betartása mellett, az egészséges étrend és a rendszeres testmozgás is fontos a teljes egészség fenntartásához.

..
1 490Ft
Nettó ár:1 173Ft
..
6 390Ft
Nettó ár:5 032Ft
..
2 640Ft
Nettó ár:2 079Ft
..
4 130Ft
Nettó ár:3 252Ft
..
3 070Ft
Nettó ár:2 417Ft
..
4 590Ft
Nettó ár:3 614Ft
..
7 680Ft
Nettó ár:6 047Ft
Tételek: 1 - 20 / 77 (4 oldal)