Minden édes és sós sütemény és pékárú esetében, amikor nyújtható, formázható nyers tésztát kell készíteni.
Ebből készítjük a zserbót, a mézes sütiket, linzert és a csigákat, batyukat, a leveles tésztát, croissant és hasonló tésztákat. Feleségem a Horváth Ilona féle szakácskönyvet használja, kiválasztja a receptet, kicseréli a búzalisztet a Süteménylisztre és elkészíti a sütit a recept szerint. Működik.
Energia: 1455kJ(346kcal)
Fehérje: 5,8 g
Szénhidrát: 79 g
Amelyből cukrok: 0 g
Ebből fruktóz: g
Ebből poliolok: g
Összes zsír: 0,8 g
Telített zsír: 0,1 g
Rost: 2,8 g
Só: 0,1 g
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.