Az Ecomil bio mandulakrém főzés során nem alvad meg. Forralás után különböző savas adalékanyagokkal, például borral, citromlével, vagy mustárral keverhetjük össze.
Próbálja ki az Ecomil bio mandulakrémet levesek, tészták, szószok, desszertek elkészítéséhez, vagy öntse reggeli, frissítő italaiba. Finom, zsíros állagú, könnyen használható akár sós, akár édes ételek elkészítéséhez.
100% növényi eredetű. Koleszterin-, laktóz-, és szójamentes.
Összetevők: víz, mandulaolaj*, mandula (7%), agave sűrítmény*, emulgeálószer: napraforgó lecitin, stabilizátorok: xantán gumi, gumiarábikum, tengeri só, természetes mandula aroma*
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.