Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését. Átlagos, kb. 500-700 grammos kenyér esetén egy evőkanál édes tejsavóport célszerű a lisztkeverékbe tenni. * Tápláló, béltisztító és emésztést elősegítő ital * Egy tetézett evőkanál tejsavóport vízzel tetszésszerinti koncentrációban elkeverve. Legfeljebb napi kétszeri fogyasztása ajánlott. * A tej cukortartalmának mintegy háromnegyed része a tejsavóporban található, ezért az egyéni ízlés szerinti italkeveréket nagyobb hígítástól a töményebb keverék irányába haladva célszerű kikísérletezni, a nagyfokú édességet figyelembe véve. * Tejcukor érzékenyek nem fogyaszthatják!
Allergének a termékben: laktóz.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1535 kJ (362 kcal)
Zsír1,5 g
-amelyből telített zsírsavak1,0 g
Szénhidrát76 g
-amelyből cukrok76 g
Fehérje11 g
Só2,3 g
Felhasználási javaslat:
Felhasználható: 2 - 3 % - ban kenyérhez, kelt tésztához adva (állaglazító, morzsálódásgátló).
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.