Üdvözöljük a(z) NapiBio.hu | Étrendkiegészítők webáruháza - Bio webáruház áruházban

A jelentősen megnövekedett igények miatt a rendelések teljesítése biztosan több, mint 10 munkanap.
Kérjük, csak abban az esetben adja le rendelését, ha elfogadja a hosszabb teljesítési időt. Kiegészíteni, összevonni rendeléseket nem tudunk.
Rendelést telefonon nem tudunk fogadni, kizárólag webáruházunk felületén tudja leadni azt.
Kérjük legyen türelemmel, rendelését a leghamarabb összekészítjük és elindítjuk, érdeklődését kérjük emailben írja meg. 
Rendelésébe készített termékeket fiókjában, rendelésére kattintva is követheti. Itt leghamarabb a rendeléstől számított 7-8 munkanap után láthat változást.
A nálunk dolgozó munkatársaink egészsége miatt kizárólag kiszállítással tudja megrendelni a termékeket, új rendeléseket nem áll módunkban személyes átvétellel felvenni. 
Rendelésében felmerülő termék hiányok miatt várhatóan 7-8 munkanap után keressük és egyeztetünk Önnel. Megértését és türelmét köszönjük!

Mayam Tamanuolaj szűz 50ml
Mayam
Mayam

Tamanuolaj szűz 50ml

A tamanufa a trópusi égövön, főleg Madagaszkáron (ahol Forahanak nevezik) és Polinéziában (ahol Tamanu a neve) nő. Eléri a 20-30 méter magasságot , sötétzöld levelei fényesek, virágai fehérek. A magokból préselik az olajat, mely gyulladásgátló hatású és serkenti a mikro-keringést. Következésképpen kitűnően megfelel a nem esztétikus bőrelváltozások, egyenetlenségek, bőrcsíkok, ráncok csökkentésére, elsímítására.

A tamanuolaj sűrű kivonat, mely azzal a kiváló képességével tűnik ki, hogy enyhít számos bőrbetegségen, mint az ekcémák, a pikkelysömör, övsömör. Jó sebösszehúzó, enyhe fájdalomcsillapító, gyorsítja a hegesedést, halványítja a régi hegeket. Számos készítményben fellelhető, melyeket - csillapító, tisztító hatását hasznosítva, a krónikus sebek, repedések, horzsolások kezelésére  használnak,

Előállítás módja:  első hidegsajtolással a magokból

Földrajzi származás: Madagascar

MINŐSÉG: természetes szűz kozmetikai termék

Megjelenési forma:  olajos, közepes sűrűségű sötétzöld folyadék, jellegzetes enyhén fűszeres illattal

Megjelenhet természetes csomósodás és lerakódás !

Főbb összetevők: esszencialis zsírsavak: 33% linolsav (omega-6), 35.1% oleinsav (omega-9), 13.14% palmitinsav, 16% sztearinsav. Karvakrol, inofilin, calaustralin, inofilolid, polifenolok, E vitamin
Sűrűség: 0,94

A bőrön: lassú felszívódás, zsíros érzetet hagy, enyhén komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): calophyllum inophyllum seed oil

Tulajdonságok

bőrfertőzés-gátló
serkenti a vérkeringést
gyulladásgátló
tisztító, fertőtlenítő hatású
hígító hatású, a véredényekre védő hatással van  
véd a környezet, a nap káros hatásai ellen
hegesít, segíti a bőrszövetek regenrálódását
rugalmasságot, hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek
kímélő fájdaslomcsillapító, csökkenti az izületi-, izom- és idegfájdalmakat
Alkalmazások a kozmetikában

hegekre, bőrcsíkokra
kóros bőrpírra
problémás bőrre: ekcémákra, a pikkelysömörre, bőrgyulladásra
irritált, kínozott bőrre
horzsolásokra,  töredezett bőrfelületre repedések
begyulladt, gombás bőrre
keringési zavarokra, visszérre
"nehéz", fáradt lábakra
reumás fájdalmakra
A KOZMETIKÁBAN
erős olaj lévén, nem használatos önmagában, jellemző 25-50% arányban készítmények összetevőjeként
25°C alatti hőmérsékleten az olaj megszilárdul, de ez nem befolyásolja a tulajdonságait. Használat előtt  meleg vízsugár alatt cseppfolyósítható
hegesítő, bőrszerkezet-javító krémekbe, kenőcsökbe
kóros bőrpír kezelésére való krémekbe, szérumokba, emulziókba, 
ekcémákra, pikkelysömörre szánt készítményekbe
fáradt lábakra, visszérre használt krémekbe, gélekbe
reumás fájdalmak elleni masszázshoz használt olajakba
SPECIÁLIS SZINERGIÁK
körömvirág, avokádó olajjal, kamilla illóolajjal csillapító hatásáért
homoktövis, kender és ázsiai gázló (centella) olajakkal keverve jó regeneráló
balzsamos szuhar (cistus), geránium illóolajjal és makadámia olajjal keverve hegesítésre
jojoba olajjal, málanolajjal, Neem olajjal, levendula és bisabolol illóolajokkal keverve ekcémákra, bőrgyulladásokra
Neem olajjal és babér illóolajjal keverve gombásodásra
feketekömény magolajjal, zsálya és teafa illóolajjal keverve problémás bőrre
makadámia olajjal, babér és vörös-cédrus illóolajjal keverve a keringés serkentésére
menta, chiparos és vetiverfű illóolajjal a visszérre
rosa mosqueta és centella olajjal, chiparos, niaouli és balzsamos szuhar illóolajak keverékével kóros bőrpírra (cuperosis)
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
terhesség alatt nem ajánlatos
ne használjuk 3 éveses kor alatti gyerekeknél
nem ajánlott alvadásgátló kezeléssel társítani
külső használatra !

N-M-1246
N-M-1246
N-M-1246
Mayam Tamanuolaj szűz 50ml

Mayam Tamanuolaj szűz 50ml

Mayam Tamanuolaj szűz 50ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.640Ft
Cikkszám:  N-M-1246
Státusz: 
Nincs készleten, akár 2 hétnél hosszabb várakozás

Egységár:  35.00 Ft/ml

Méret: 50ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Tamanuolaj szűz 50ml

A tamanufa a trópusi égövön, főleg Madagaszkáron (ahol Forahanak nevezik) és Polinéziában (ahol Tamanu a neve) nő. Eléri a 20-30 méter magasságot , sötétzöld levelei fényesek, virágai fehérek. A magokból préselik az olajat, mely gyulladásgátló hatású és serkenti a mikro-keringést. Következésképpen kitűnően megfelel a nem esztétikus bőrelváltozások, egyenetlenségek, bőrcsíkok, ráncok csökkentésére, elsímítására.

A tamanuolaj sűrű kivonat, mely azzal a kiváló képességével tűnik ki, hogy enyhít számos bőrbetegségen, mint az ekcémák, a pikkelysömör, övsömör. Jó sebösszehúzó, enyhe fájdalomcsillapító, gyorsítja a hegesedést, halványítja a régi hegeket. Számos készítményben fellelhető, melyeket - csillapító, tisztító hatását hasznosítva, a krónikus sebek, repedések, horzsolások kezelésére  használnak,

Előállítás módja:  első hidegsajtolással a magokból

Földrajzi származás: Madagascar

MINŐSÉG: természetes szűz kozmetikai termék

Megjelenési forma:  olajos, közepes sűrűségű sötétzöld folyadék, jellegzetes enyhén fűszeres illattal

Megjelenhet természetes csomósodás és lerakódás !

Főbb összetevők: esszencialis zsírsavak: 33% linolsav (omega-6), 35.1% oleinsav (omega-9), 13.14% palmitinsav, 16% sztearinsav. Karvakrol, inofilin, calaustralin, inofilolid, polifenolok, E vitamin
Sűrűség: 0,94

A bőrön: lassú felszívódás, zsíros érzetet hagy, enyhén komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): calophyllum inophyllum seed oil

Tulajdonságok

bőrfertőzés-gátló
serkenti a vérkeringést
gyulladásgátló
tisztító, fertőtlenítő hatású
hígító hatású, a véredényekre védő hatással van  
véd a környezet, a nap káros hatásai ellen
hegesít, segíti a bőrszövetek regenrálódását
rugalmasságot, hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek
kímélő fájdaslomcsillapító, csökkenti az izületi-, izom- és idegfájdalmakat
Alkalmazások a kozmetikában

hegekre, bőrcsíkokra
kóros bőrpírra
problémás bőrre: ekcémákra, a pikkelysömörre, bőrgyulladásra
irritált, kínozott bőrre
horzsolásokra,  töredezett bőrfelületre repedések
begyulladt, gombás bőrre
keringési zavarokra, visszérre
"nehéz", fáradt lábakra
reumás fájdalmakra
A KOZMETIKÁBAN
erős olaj lévén, nem használatos önmagában, jellemző 25-50% arányban készítmények összetevőjeként
25°C alatti hőmérsékleten az olaj megszilárdul, de ez nem befolyásolja a tulajdonságait. Használat előtt  meleg vízsugár alatt cseppfolyósítható
hegesítő, bőrszerkezet-javító krémekbe, kenőcsökbe
kóros bőrpír kezelésére való krémekbe, szérumokba, emulziókba, 
ekcémákra, pikkelysömörre szánt készítményekbe
fáradt lábakra, visszérre használt krémekbe, gélekbe
reumás fájdalmak elleni masszázshoz használt olajakba
SPECIÁLIS SZINERGIÁK
körömvirág, avokádó olajjal, kamilla illóolajjal csillapító hatásáért
homoktövis, kender és ázsiai gázló (centella) olajakkal keverve jó regeneráló
balzsamos szuhar (cistus), geránium illóolajjal és makadámia olajjal keverve hegesítésre
jojoba olajjal, málanolajjal, Neem olajjal, levendula és bisabolol illóolajokkal keverve ekcémákra, bőrgyulladásokra
Neem olajjal és babér illóolajjal keverve gombásodásra
feketekömény magolajjal, zsálya és teafa illóolajjal keverve problémás bőrre
makadámia olajjal, babér és vörös-cédrus illóolajjal keverve a keringés serkentésére
menta, chiparos és vetiverfű illóolajjal a visszérre
rosa mosqueta és centella olajjal, chiparos, niaouli és balzsamos szuhar illóolajak keverékével kóros bőrpírra (cuperosis)
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
terhesség alatt nem ajánlatos
ne használjuk 3 éveses kor alatti gyerekeknél
nem ajánlott alvadásgátló kezeléssel társítani
külső használatra !


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Tamanuolaj szűz 50ml vásárlása:
Adja le Mayam Tamanuolaj szűz 50ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Tamanuolaj szűz 50ml ára: 1.640Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek legkorábban a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:00 CS-P 10:30 – 18:30 Szo ZÁRVA

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk