Hosszú évekig a tudósok számára rejtély volt, hogy az eszkimók miért egészségesebbek, mint más népek, csupán azáltal, hogy vérük nagyon kevés trigliceridet (vérzsírt) tartalmaz. Mostanra megtalálták a választ: ez valószínűleg azzal függ össze, hogy sok halat fogyasztanak. A „zsíros halak”, mint a hering, a lazac, és a makréla gazdagok jótékony, többszörösen telítetlen zsírsavakban, amelyeket Omega3-zsírsavaknak neveznek. Igazán kedvező hatása az Omega3-zsírsavakban gazdag táplálkozásnak, hogy csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Ha Ön valamilyen okból nem tud rendszeresen halat fogyasztani, halolajpótlással tudja ezt a jótékony hatást szervezetében elérni. A legjobb olyan készítményt választani, amely sok Omega3-zsírsavat tartalmaz.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.