Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Szafi Reform bolognai és lasagne alappor 80g

Szafi Reform bolognai és lasagne alappor 80g
Gluténmentes
Szafi Reform bolognai és lasagne alappor 80g
  • Vonalkód: 5999564152414
  • Egységár: 15.50 Ft/ g
1 240Ft
Nettó ár: 976Ft
Ár hűségpontokban: 1240
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Szafi Reform bolognai és lasagne alappor 80g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Szafi Reform bolognai és lasagne alappor 80g

Gluténmentes, hozzáadott cukortól és mesterséges ízfokozótól mentes bolognai és lasagne szósz alap.
 
Összetevők: paradicsompor, só, tápióka keményítő, édesítőszer (eritrit), paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregano, snidling, rozmaring, szegfűbors.
 
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1134 kJ (269 kcal)
Zsír: 1,2 g
– amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 65,6 g
– amelyből cukrok: 18,8 g
– amelyből poliolok: 14,1 g
Rost: 10,9 g
Fehérje: 7,5 g
Só: 15,5 g
 
A szósz alap 100g energiatartalmából 87 kJ / 22 kcal energia származik élelmi rostokból.
A szósz alap 100g szénhidrát-tartalmából 14,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.
 
 Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
 
Bolognai recept:
 
Hozzávalók (4-5 adaghoz): 800 g darált hús, 1 ek olaj, 80 g Szafi Reform bolognai alap, 4 dl víz, 1 dl natúr paradicsomsűrítmény
 
Elkészítés:
 
A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a bolognai port kikeverjük a vízzel és paradicsomsűrítménnyel.
 
Végül a húsra öntjük a vízben és paradicsomsűrítményben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk.
 
Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. padlizsánnal!
 
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! Elkülönített allergén üzemrészlegünkön készült.
 
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!