Ajánló

Specchiasol Ferzym plus 30db
Specchiasol
Specchiasol

Specchiasol Ferzym plus 30db 

A Ferzym® plus szabadalommal védett mikrobiom tápláló kiegészítő, 7 milliárd élőflórával adagonként, szinergista prebiotikummal, méhpempő és mikronizált sárgarépa gyökér porral, illetve vitaminokkal kiegészítve:

AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉÉRT!1
KIEMELKEDŐEN MAGAS HATÓANYAGTARTALOM;
7 MILLIÁRD ÉLŐFLÓRA ADAGONKÉNT
TÖBBFÉLE TÖRZSET TARTALMAZÓ KOMPLEX KÉSZÍTMÉNY
SZINERGISTA PREBIOTIKUMOKKAL
SZERVES TÁPANYAGOKKAL 
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER ÉS AROMA NÉLKÜL
AZ EGÉSZSÉGES EMBERI BÉLFLÓRÁBAN IS MEGTALÁLHATÓ JÓTÉKONY BAKTÉRIUMTÖRZSEKKEL
GYERMEKEKNEK IS KIFEJEZETTEN ALKALMAS KÉSZÍTMÉNY, HISZEN BIFIDOBAKTÉRIUM TÖRZSET IS TARTAMAZ, AMELY TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTTAN ELŐSZÖR KEZDI KOLONIZÁLNI A GYOMOR-BÉLRENDSZERT
1A RIBOFLAVIN, a B6-, a B12-VITAMIN ÉS A FOLÁT HOZZÁJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ


TUDTAD? 1,5 kg mikroorganizmus él a belekben!
Az élő baktériumok ember által történő fogyasztásáról az első feljegyzés több, mint 2000 éves. Hihetetlen, hogy immunrendszerünk 70%-a, parányi, szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok kezében van. Ezek az egészségünket, emésztésünket, közérzetünket és szépségünket befolyásoló mikroorganizmusok a bélflórát alkotják. A gyomor-bélrendszer mikro-életkörnyezete körülbelül 1014 baktériumsejtet tartalmaz, amelyek körülbelül 30 nemzetség mintegy 400-500 fajához tartoznak és nagyon komplex ökológiai rendszert alkotnak, súlyuk 1,5 kg-ot tesz ki! Egy baktériumkúra segít fenntartani egészséged és megszépíteni a kültakaródat.

A bélflóra, egyedi, mint egy ujjlenyomat
Az élet folyamán azonban a bélmikrobiota összetétele jelentősen változik. A gyomor-bélrendszer születéskor steril, majd ezután megindul a baktériumok kolonizációja. A bélflóra minden ember sajátja, csakúgy, mint az ujjlenyomat,  ezért személyre szóló telepítésében nélkülözhetetlen a probiotikumok mellett  a prebiotikumok jelenléte, akik nélkül nem tudnak kolonizálódni az egyén specifikus fajok. A bélflóra egyensúlyához az acidophillus és bifidusz fajok (hasznos bélbaktériumok, probiotikumok) 85%-os többségére van szükség.

Bélmikrobiota feladata 3 pontban összefoglalva:
Metabolizmus (anyagcserével kapcsolatos feladatok)
Sejtszabályozás
Védőmechanizmus
A bélflóra az immunrendszer bástyája
A hasznos bélbaktériumok az immunrendszer 70%-át adják, hiszen az immunrendszert ellenanyag-termelésre késztetik, antibakteriális vegyületeket, gyulladáscsökkentő anyagokat, vitaminokat termelnek (az összes B-vitamint és K-vitamint), segítik a nyomelemek felszívódását (kalcium, vas, magnézium).

A bél mikrobiota egy egy diverz ökoszisztéma, amely baktériumokból, archeákból, protisztákból vírusokból, és gombás közösségekből áll, amelyek az emberi bélrendszerben élnek. Az emberi szervezetben megtalálható baktériumok, vírusok és gombák száma újabb becslések szerint megegyezik az egészséges szervezetben az emberi sejtekkel. A bennünk található mikrobiommal folyamatos interakcióban élünk, így nélkülözhetetlen számunkra a homeosztázisunk (belső környezet állandósága) fenntartásában Számos faktor, például az életkor, a genetika, a stressz, a dohányzás, és különösen az étrend befolyásolja a bél mikrobiotát, emésztési-, és immunproblémát okozva ezáltal.

Tudtad, hogy a bélflóra jótékony baktériumainak száma lecsökkenhet:
antibiotikum kúra következtében
az életmód és étrend megváltoztatásával
hasmenés, vírusos megbetegedés következtében


Mit nevezünk probiotikumnak és milyen fajtái ismertek?

A probiotikus szó görög eredetű szó, jelentése: az életért, az élet számára. 1965-ben született meg a probiotikumok fogalma. A probiotikum kifejezés  FAO/WHO definíciója alapján, olyan élő mikroorganizmusokt jelent, melyek megfelelő mennyiségben adagolva a gazdaszervezetre kedvező hatással vannak.

Tejsavbaktériumok (pL.: Lactobacillusok, mint L. acidophilus, fermentum, plantarum stb.)
Bifidobaktériumok (pl. Bifidobacterium bifidum, longum animalis stb.)
Spóraképző baktériumok (pl.: Bacillusok, mint Bacillus coagulans, subtilis)
Élesztőgombák (pl. Saccharomyces boulardii)

Egy mikroszervezet akkor nevezhető probiotikumnak, ha az alábbi feltételek teljesülnek:

az emberi szervezetből megfelelően izolálható legyen
ne legyen patogén (ártalmas) baktérium és ne okozzon betegséget
ellenálló legyen a gyomor-bélrendszer szekrétumainak (gyomorsav, emésztőenzimek, antimikrobiális peptidek), és őrizze meg az életképességét a bélcsatorna különböző szakaszaiban
az egyes élelmiszeripari gyártechnológia folyamatok során maradjon életképes, valamint a termék minőségmegőrzési idejének végéig
tudományosan igazolt legyen az egészségre gyakorolt jótékony hatása
ne okozzanak tejsav acidózist (savasodás) a vékonybélben, amely szénhidrát felszívódási zavarokat okozhat

A biztonság kifejezetten fontos a probiotikumok esetében, ezért az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) kiadott egy úgynevezett QPS listát (QPS- vélelmezetten biztonságos), ami az Európai Unión belül elérhető és biztonságosnak ítélt mikroorganizmusokat tartalmazza. 


CFU, MINT A PROBIOTIKUMOK NEMZETKÖZILEG ELFOGADOTT MÉRTÉKEGYSÉGE

A cfu (colony forming unit), telepképző/kolóniaképző egységet jelent, amit a probiotikumok tudományosan elfogadott mértékegységeként tartanak számon és amelyet a probiotikumokkal kapcsolatos kutatások során használnak a különböző törzsek biztonságosságának és egészségügyi előnyeinek vizsgálata során. Tulajdonképpen az életképes baktériumszámot/mikroorganizmusok számát jelöli.

A minőségi készítményeknek az életképes jótékony baktériumok mennyiségét a termék minőségmegőrzési idő végéig biztosítaniuk kell (megfelelő tárolási körülmények mellett), ezért rendkívül fontos a termék tárolási feltételeire vonatkozó utasítások betartása.

A PROBIOTIKUMOK JÓTÉKONY ÉLETTANI HATÁSAI
javítják a bélrendszer mikroflóráját és mőködését ( Ahhoz, hogy a probiotikumok hatással legyenek a bélmikrobiota összetételére, alapvető elvárás, hogy e törzsek antagonista aktivitást mutassanak a patogén baktériumokkal (pl. Helicobacter pylori, Salmonella, Listeria, Clostridium) szemben
szabályozzák a bélmőködést, erősítik az immunrendszert
csökkentik a koleszterinszintet
gátolják a bél kórokozóit és
csökkentik a rosszindulatú daganatok kialakulásának kockázatát
laktóz-intolerancia enyhítése
fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség növelése
immunfunkciók erősítése
RÖVIDEN A PREBIOTIKUMOKRÓL
A prebiotikum olyan élelmiszer-összetevő, mely az emberi szervezet számára emészthetetlen, a vastagbélbe eljutva képes az ott élő jótékony baktériumokat táplálni, ezzel segítve az életképességük megőrzését, és a szaporodásuk elősegítését, így közvetett módon támogatja a gazdaszervezet egészségi állapotát. A prebiotikumok gyakran, mint élelmi rostként fejtik ki jótékony hatásukat.

Akkor nevezhetünk valamilyen élelmiszerösszetevőt prebiotikumnak, ha megfelel az alábbi felételeknek:

ellenálló legyen a gyomorsavval, emésztőenzimekkel szemben
ne szívódjon fel a tápcsatorna legfelső szakaszában
a bél mikrobióta hasznosítani tudja
szelektíven fejtse ki a hatását, kifejezetten a jótékony fajokra
A termék komplex hatásának elérése érdekében szinergista fruktooligoszacharidokkal (élelmi rosttal), biológiailag aktív anyagokat tartalmazó méhpempővel, szerves vitaminokkal és mikronizált sárgarépával egészítettük ki.
SZABADALOMMAL VÉDETT DUAL COATED® GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA
Az úgynevezett DUAL-COATED Technológia biztosítja a termék nagyfokú stabilitását és hatékonyságát.  Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a jótékony baktériumokat egy külső és egy belső védő réteg veszi körül, amely különböző módon képes megvédeni a jótékony baktériumokat, ezáltal segítve túlélésüket/életképességüket. A külső réteg védelmet jelent a külső környezeti tényezőkel szemben, mint a mechanikai stressz (a gyártási fázisok alatt), a hőmérséklet és a nedvességtartalom.

Miután a terméket elfogyasztottuk ez a külső réteg felbomlik. A belső réteg védelmet jelent az olyan tényezőkkel szemben, mint a savas közeg, a gyomorsav, a gyomornedv, az emésztőenzimek, vagy az epesavak. A gyomorban ez a fajta védőburok a jótékony baktériumokhoz kötődve marad, megvédve őket ezáltal. Miután eléri a vékonybelet szétoszlik, felszabadítva ezzel a jótékony baktériumtörzseket, amelyek ezáltal aktív állapotba kerülnek, így képesek a bélben (vastagbélben) tovább kolonizálódni/szaporodni. A felhasznált nátrium-alginát (poliszacharid mátrix) a termék stabilitását növeli, valamint a jótékony baktériumok túlélőképességét támogatja.

Nettó tömeg: 10,6 g (30 kapszula)

Összetevők: rövid láncú fruktooligoszacharid (FOS; élelmi rost), zselatin, élőflóra keverék (Bacillus coagulans BC513, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, Lactobacillus acidophilus LA3, Lactobacillus acidophilus CBT LA1*, nátrium-alginát), kukoricakeményítő, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói),   nikotinamid, méhpempő por, mikronizált sárgarépa (Daucus carota L.) gyökér por, kalcium-D-pantotenát, színezék (titán-dioxid), piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, pteroilmonoglutaminsav, cianokobolamin,. *Nyomokban szóját tartalmazhat.

Adagolási javaslat: Naponta 1-3 kapszula. Gyermekeknek 2 éves kortól adható; a kapszula tartalma belekeverhető nem túl forró ételbe vagy italba.

Minimumkúra-maximumkúra: A kúraidő minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Adagok száma a termékben: 30

'8002738988713'
'8002738988713'
'8002738988713'
Specchiasol Ferzym plus 30db
0 stars, based on 0 reviews

Specchiasol Ferzym plus 30db

Specchiasol Ferzym plus 30db
 
Ár:Fogyasztói ár: 2.880Ft
Cikkszám:  '8002738988713'
Státusz: 
Készleten saját raktárban

Jelenleg rendelhető maximum:  7 db
Egységár:  96.00 Ft/db

Méret: 30db

Specchiasol

0  (0)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat, nem tudjuk kiszolgálni. Köszönjük.

További Specchiasol termékek

Specchiasol Ferzym plus 30db 

A Ferzym® plus szabadalommal védett mikrobiom tápláló kiegészítő, 7 milliárd élőflórával adagonként, szinergista prebiotikummal, méhpempő és mikronizált sárgarépa gyökér porral, illetve vitaminokkal kiegészítve:

AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉÉRT!1
KIEMELKEDŐEN MAGAS HATÓANYAGTARTALOM;
7 MILLIÁRD ÉLŐFLÓRA ADAGONKÉNT
TÖBBFÉLE TÖRZSET TARTALMAZÓ KOMPLEX KÉSZÍTMÉNY
SZINERGISTA PREBIOTIKUMOKKAL
SZERVES TÁPANYAGOKKAL 
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER ÉS AROMA NÉLKÜL
AZ EGÉSZSÉGES EMBERI BÉLFLÓRÁBAN IS MEGTALÁLHATÓ JÓTÉKONY BAKTÉRIUMTÖRZSEKKEL
GYERMEKEKNEK IS KIFEJEZETTEN ALKALMAS KÉSZÍTMÉNY, HISZEN BIFIDOBAKTÉRIUM TÖRZSET IS TARTAMAZ, AMELY TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTTAN ELŐSZÖR KEZDI KOLONIZÁLNI A GYOMOR-BÉLRENDSZERT
1A RIBOFLAVIN, a B6-, a B12-VITAMIN ÉS A FOLÁT HOZZÁJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉHEZ


TUDTAD? 1,5 kg mikroorganizmus él a belekben!
Az élő baktériumok ember által történő fogyasztásáról az első feljegyzés több, mint 2000 éves. Hihetetlen, hogy immunrendszerünk 70%-a, parányi, szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok kezében van. Ezek az egészségünket, emésztésünket, közérzetünket és szépségünket befolyásoló mikroorganizmusok a bélflórát alkotják. A gyomor-bélrendszer mikro-életkörnyezete körülbelül 1014 baktériumsejtet tartalmaz, amelyek körülbelül 30 nemzetség mintegy 400-500 fajához tartoznak és nagyon komplex ökológiai rendszert alkotnak, súlyuk 1,5 kg-ot tesz ki! Egy baktériumkúra segít fenntartani egészséged és megszépíteni a kültakaródat.

A bélflóra, egyedi, mint egy ujjlenyomat
Az élet folyamán azonban a bélmikrobiota összetétele jelentősen változik. A gyomor-bélrendszer születéskor steril, majd ezután megindul a baktériumok kolonizációja. A bélflóra minden ember sajátja, csakúgy, mint az ujjlenyomat,  ezért személyre szóló telepítésében nélkülözhetetlen a probiotikumok mellett  a prebiotikumok jelenléte, akik nélkül nem tudnak kolonizálódni az egyén specifikus fajok. A bélflóra egyensúlyához az acidophillus és bifidusz fajok (hasznos bélbaktériumok, probiotikumok) 85%-os többségére van szükség.

Bélmikrobiota feladata 3 pontban összefoglalva:
Metabolizmus (anyagcserével kapcsolatos feladatok)
Sejtszabályozás
Védőmechanizmus
A bélflóra az immunrendszer bástyája
A hasznos bélbaktériumok az immunrendszer 70%-át adják, hiszen az immunrendszert ellenanyag-termelésre késztetik, antibakteriális vegyületeket, gyulladáscsökkentő anyagokat, vitaminokat termelnek (az összes B-vitamint és K-vitamint), segítik a nyomelemek felszívódását (kalcium, vas, magnézium).

A bél mikrobiota egy egy diverz ökoszisztéma, amely baktériumokból, archeákból, protisztákból vírusokból, és gombás közösségekből áll, amelyek az emberi bélrendszerben élnek. Az emberi szervezetben megtalálható baktériumok, vírusok és gombák száma újabb becslések szerint megegyezik az egészséges szervezetben az emberi sejtekkel. A bennünk található mikrobiommal folyamatos interakcióban élünk, így nélkülözhetetlen számunkra a homeosztázisunk (belső környezet állandósága) fenntartásában Számos faktor, például az életkor, a genetika, a stressz, a dohányzás, és különösen az étrend befolyásolja a bél mikrobiotát, emésztési-, és immunproblémát okozva ezáltal.

Tudtad, hogy a bélflóra jótékony baktériumainak száma lecsökkenhet:
antibiotikum kúra következtében
az életmód és étrend megváltoztatásával
hasmenés, vírusos megbetegedés következtében


Mit nevezünk probiotikumnak és milyen fajtái ismertek?

A probiotikus szó görög eredetű szó, jelentése: az életért, az élet számára. 1965-ben született meg a probiotikumok fogalma. A probiotikum kifejezés  FAO/WHO definíciója alapján, olyan élő mikroorganizmusokt jelent, melyek megfelelő mennyiségben adagolva a gazdaszervezetre kedvező hatással vannak.

Tejsavbaktériumok (pL.: Lactobacillusok, mint L. acidophilus, fermentum, plantarum stb.)
Bifidobaktériumok (pl. Bifidobacterium bifidum, longum animalis stb.)
Spóraképző baktériumok (pl.: Bacillusok, mint Bacillus coagulans, subtilis)
Élesztőgombák (pl. Saccharomyces boulardii)

Egy mikroszervezet akkor nevezhető probiotikumnak, ha az alábbi feltételek teljesülnek:

az emberi szervezetből megfelelően izolálható legyen
ne legyen patogén (ártalmas) baktérium és ne okozzon betegséget
ellenálló legyen a gyomor-bélrendszer szekrétumainak (gyomorsav, emésztőenzimek, antimikrobiális peptidek), és őrizze meg az életképességét a bélcsatorna különböző szakaszaiban
az egyes élelmiszeripari gyártechnológia folyamatok során maradjon életképes, valamint a termék minőségmegőrzési idejének végéig
tudományosan igazolt legyen az egészségre gyakorolt jótékony hatása
ne okozzanak tejsav acidózist (savasodás) a vékonybélben, amely szénhidrát felszívódási zavarokat okozhat

A biztonság kifejezetten fontos a probiotikumok esetében, ezért az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) kiadott egy úgynevezett QPS listát (QPS- vélelmezetten biztonságos), ami az Európai Unión belül elérhető és biztonságosnak ítélt mikroorganizmusokat tartalmazza. 


CFU, MINT A PROBIOTIKUMOK NEMZETKÖZILEG ELFOGADOTT MÉRTÉKEGYSÉGE

A cfu (colony forming unit), telepképző/kolóniaképző egységet jelent, amit a probiotikumok tudományosan elfogadott mértékegységeként tartanak számon és amelyet a probiotikumokkal kapcsolatos kutatások során használnak a különböző törzsek biztonságosságának és egészségügyi előnyeinek vizsgálata során. Tulajdonképpen az életképes baktériumszámot/mikroorganizmusok számát jelöli.

A minőségi készítményeknek az életképes jótékony baktériumok mennyiségét a termék minőségmegőrzési idő végéig biztosítaniuk kell (megfelelő tárolási körülmények mellett), ezért rendkívül fontos a termék tárolási feltételeire vonatkozó utasítások betartása.

A PROBIOTIKUMOK JÓTÉKONY ÉLETTANI HATÁSAI
javítják a bélrendszer mikroflóráját és mőködését ( Ahhoz, hogy a probiotikumok hatással legyenek a bélmikrobiota összetételére, alapvető elvárás, hogy e törzsek antagonista aktivitást mutassanak a patogén baktériumokkal (pl. Helicobacter pylori, Salmonella, Listeria, Clostridium) szemben
szabályozzák a bélmőködést, erősítik az immunrendszert
csökkentik a koleszterinszintet
gátolják a bél kórokozóit és
csökkentik a rosszindulatú daganatok kialakulásának kockázatát
laktóz-intolerancia enyhítése
fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség növelése
immunfunkciók erősítése
RÖVIDEN A PREBIOTIKUMOKRÓL
A prebiotikum olyan élelmiszer-összetevő, mely az emberi szervezet számára emészthetetlen, a vastagbélbe eljutva képes az ott élő jótékony baktériumokat táplálni, ezzel segítve az életképességük megőrzését, és a szaporodásuk elősegítését, így közvetett módon támogatja a gazdaszervezet egészségi állapotát. A prebiotikumok gyakran, mint élelmi rostként fejtik ki jótékony hatásukat.

Akkor nevezhetünk valamilyen élelmiszerösszetevőt prebiotikumnak, ha megfelel az alábbi felételeknek:

ellenálló legyen a gyomorsavval, emésztőenzimekkel szemben
ne szívódjon fel a tápcsatorna legfelső szakaszában
a bél mikrobióta hasznosítani tudja
szelektíven fejtse ki a hatását, kifejezetten a jótékony fajokra
A termék komplex hatásának elérése érdekében szinergista fruktooligoszacharidokkal (élelmi rosttal), biológiailag aktív anyagokat tartalmazó méhpempővel, szerves vitaminokkal és mikronizált sárgarépával egészítettük ki.
SZABADALOMMAL VÉDETT DUAL COATED® GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA
Az úgynevezett DUAL-COATED Technológia biztosítja a termék nagyfokú stabilitását és hatékonyságát.  Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a jótékony baktériumokat egy külső és egy belső védő réteg veszi körül, amely különböző módon képes megvédeni a jótékony baktériumokat, ezáltal segítve túlélésüket/életképességüket. A külső réteg védelmet jelent a külső környezeti tényezőkel szemben, mint a mechanikai stressz (a gyártási fázisok alatt), a hőmérséklet és a nedvességtartalom.

Miután a terméket elfogyasztottuk ez a külső réteg felbomlik. A belső réteg védelmet jelent az olyan tényezőkkel szemben, mint a savas közeg, a gyomorsav, a gyomornedv, az emésztőenzimek, vagy az epesavak. A gyomorban ez a fajta védőburok a jótékony baktériumokhoz kötődve marad, megvédve őket ezáltal. Miután eléri a vékonybelet szétoszlik, felszabadítva ezzel a jótékony baktériumtörzseket, amelyek ezáltal aktív állapotba kerülnek, így képesek a bélben (vastagbélben) tovább kolonizálódni/szaporodni. A felhasznált nátrium-alginát (poliszacharid mátrix) a termék stabilitását növeli, valamint a jótékony baktériumok túlélőképességét támogatja.

Nettó tömeg: 10,6 g (30 kapszula)

Összetevők: rövid láncú fruktooligoszacharid (FOS; élelmi rost), zselatin, élőflóra keverék (Bacillus coagulans BC513, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, Lactobacillus acidophilus LA3, Lactobacillus acidophilus CBT LA1*, nátrium-alginát), kukoricakeményítő, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói),   nikotinamid, méhpempő por, mikronizált sárgarépa (Daucus carota L.) gyökér por, kalcium-D-pantotenát, színezék (titán-dioxid), piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, pteroilmonoglutaminsav, cianokobolamin,. *Nyomokban szóját tartalmazhat.

Adagolási javaslat: Naponta 1-3 kapszula. Gyermekeknek 2 éves kortól adható; a kapszula tartalma belekeverhető nem túl forró ételbe vagy italba.

Minimumkúra-maximumkúra: A kúraidő minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Adagok száma a termékben: 30


További termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

A termék információkat, összetevőket igyekszünk napra készen tartani, de minden igyekezetünk ellenére, esetenként nem tudjuk követni az esetleges gyártó általi módosításokat. Kérjuk minden esetben felhasználás ellőtt olvassák el a terméken szereplő információkat.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék képek illusztráicók, frissítésük folyamatos, előfordulhat más kiszerelés vagy korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és vonalkódja a mérvadó.


Specchiasol Ferzym plus 30db vásárlása:
Adja le Specchiasol Ferzym plus 30db termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Specchiasol Ferzym plus 30db ára: 2.880Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja, illetve a termék oldalon, a termék elérhetőségénél.)

Köszönjük.

Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - Kizárólag értesítést követően.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 10:00-18:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről részletesen fiókjában is tájékozódhat, kattintson a rendelés részleteihez és tételesen láthatja a már bekészítet termékeket. Érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk