Menu
Your Cart

Paleolit fürdősó mélytengeri magnézium 1000g

Paleolit fürdősó mélytengeri magnézium 1000g
Paleolit fürdősó mélytengeri magnézium 1000g
  • Vonalkód: 5999564044931
  • Egységár: 2.78 Ft/ g
2 780Ft
Nettó ár: 2 189Ft
Ár hűségpontokban: 2780

Paleolit fürdősó mélytengeri magnézium 1000g termék vásárlása, rendelése

Paleolit fürdősó mélytengeri magnézium 1000g

Extrém tisztaságban és nagy hatékonysággal biztosítja a szervezet magnéziumszükségletét testünk egyik legnagyobb szervén, a bőrünkön keresztül.
100%-ban természetes, magas biológiai hasznosulású transzdermális magnéziumunk egy több százmillió éves tengeri ősüledékből származik, mely 2000 méter mélységben terül el az európai földkéregben.

Érintetlen forrásból, természetes tökéletességében...

Felhasználás:

Lábfürdőhöz: 20-25 gramm/alkalom (kb. 2 evőkanál).
Testfürdőhöz: 200 gramm/alkalom.
Min. 20 perc fürdési idő ajánlott.

Összetevők: víz, természetes eredetű magnézium-klorid (MgCl2).

Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!

Száraz helyen, magas hőtől védve, szobahőmérsékleten tárolandó.

A csomagolást mindig jól zárja vissza!

A magnézium létfontosságú és egyben egyik legfontosabb mikrotápanyaga szervezetünknek. Tanulmányok azonban azt mutatják, hogy nagyjából 70%-unk valamilyen mértékben magnéziumhiányos.

A Mélytengeri magnézium akkor is alkalmas a megnövekedett magnéziumigény kielégítésére (stresszhelyzet, sport, stb.), ha emésztési panaszokkal reagálunk a különféle magnéziumforrások nagyobb dózisú, szájon át történő pótlására.

Magnézium-fürdősónk alapja úgynevezett „bischofi t”, egy különleges tengeri sókoncentrátum a Perm időszakból (közel 200 millió évvel ezelőtti). A bischofi t ökológiailag tiszta, természetes magnéziumásvány, nevét Gustav Bischof német geológusról kapta. Egyedülálló összetételéből és mélytengeri elhelyezkedéséből adódóan sokkal magasabb koncentrációban tartalmaz magnéziumot, mint bármely ismert tengeri vagy óceáni só. És nem csak emiatt csodálatos testünk számára...

Írjon véleményt a termékről
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.