Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Paleolit édesítő ötszörös 250g

Paleolit édesítő ötszörös 250g
Paleolit édesítő ötszörös 250g
  • Vonalkód: 5999564042838
  • Egységár: 4.36 Ft/ g
1 090Ft
Nettó ár: 858Ft
Ár hűségpontokban: 1090
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Paleolit édesítő ötszörös 250g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Paleolit édesítő ötszörös 250g

Eritrit és stevia keveréke, mely ötször édesebb a répacukornál.

Az eritrit enyhíti a stevia kesernyés mellékízét.

Összetétel: eritritol, stevia (1,85%).

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia kcal/kJ 0kcal/0kJ
Zsír 0g
Szénhidrát 99g
- ebből cukrok 0g
Fehérje 0g
0g
 
Száraz és hűvős helyen tárolandó.

Mi is az Eritrit?

Az eritrit egy zöldségekben, gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nagy mennyiségben növények kultúrával való erjesztése során nyernek, tisztítanak és kristályosítanak, hogy a kristálycukorral megegyező módon váljon használhatóvá édesítésre.

Tulajdonságai azonban különböznek:

- Glikémiás indexe: 0;
- Gyakorlatilag kalóriamentes (mindössze 20kcal/100g);
- Nem emeli sem a vércukorszintet, sem az inzulinszintet;
- Más édesítőszerekkel szemben nincs mellékíze, és nem okoz hasmenést,
- Segít megelőzni a fogszuvasodást és a fogkő kialakulását;
- A vele készült ételek lassabban romlanak, mert a gombák és baktériumok számára nem nyújt táptalajt;
- Cukorbetegek, diétázók és candidával küzdők is bőséggel használhatják;
- Sütésre is használható, mert magas hőmérsékleten sem veszíti el édes ízét és nem keseredik meg.