Menu
Your Cart

Online fizetési rendszer

Webáruházunkban lehetőség van online bankkártyás fizetésre.

Az online fizetési rendszert a Borgun biztosítja.

Az online fizetéshez a megrendeléskor válassza a Bankkártyás fizetés (Borgun) opciót a fizetési mód megadásakor.

Elfogadott kártyák:

VISA, MAESTRO, MASTERCARD.

  
A Megrendelés jóváhagyása után a fizetési oldal a következő lépés.

Fizetési oldal

A webshopban történő vásárlás után a vevő a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerül átirányításra. Itt adja meg a bankkártya adatait, ahhoz, hogy teljesítse a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a vásárló a fizetési oldalról visszakerül a webshopba.

Visszaéléssel szembeni védekezés (3D Secure)

Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos a tranzakciók biztonsága és a visszaélésekkel szembeni védekezés.

A 3D Secure egy plusz védőháló a kártyás fizetéseknél, védelem az esetleges bankkártyás visszaélésekkel szemben illetve az ebből adódó kellemetlenségek, költségek elkerülése. A 3D Secure egy kártyatársaságok által (pl. MasterCard, VISA) bevezetett fizetésbiztonsági tranzakció, amely azonosítja a kártyabirtokost a fizetési folyamat során, jelentősen megnövelve ezzel a tranzakció biztonságát. A Borgun teljeskörűen támogatja a 3D Secure tranzakciókat.

a 3D Secure a MasterCard és a VISA által is elfogadott és ajánlott azonosítási folyamat (MasterCard SecureCode és Verified by VISA)
kifinomult csalásmegelőzést biztosít
a legmodernebb elvárásoknak megfelelő reklamációkezelés
Folyamatos monitoringgal biztosítunk védelmet és megelőzést a visszaélésekkel szemben. Saját csalás-megelőzési csapatunk van, ami tranzakciók szintjén figyeli a kereskedőket és a kártyás vásárlásokat, és szükség esetén beavatkozik.