Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Olimp labs termékek rendelése, vásárlása

Olimp labs termékek kedvező áron a NapiBio.hu webáruházban.

Olimp labs termékek

Az elmúlt 30 év alatt az Olimp Labs az egyik legnagyobb és leginnovatívabb gyártójává vált az étrendkiegészítőknek, a különleges orvosi célokra szánt élelmiszereknek (FSMP) és a vény nélkül kapható gyógyszereknek az Európai piacon. A cég küldetése, hogy jobb életminőséget, egészséget és vitalitást biztosítson a felhasználóik részére. Ezért a legmagasabb minőség és innováció jellemzi a céget. Számos tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely mind azt bizonyítja, hogy a gyártás minőségi és lehető legmagasabb szintű.

Az Olimp Labs központja Lengyelországban található, több mint 800 alkalmazottja van a világ 15 országából. Minden évben 100 országba szállítanak, szerte a világon.

Kutató és fejlesztő központja a legmodernebb eszközökkel és berendezésekkel van felszerelve, melyet a laboratórium és a gyártás minden részében használnak.

Minden termék egy intenzív kutatói munka eredménye, mely magas szintű tudás és tapasztalat által született. A táplálék- és étrendkiegészítők terén hatalmas tapasztalattal rendelkeznek.


Tételek: 1 - 20 / 46 (3 oldal)