Menu
Your Cart

ÜNNEPI AJÁNLATAINKAT A FŐOLDALON KIEMELTÜK, EZENFELÜL SZALONCUKOR ÉS MÁS FINOMSÁG IS RENDELHETŐ!

Nyírfacukor lekvár sárgabarack 230 g

Nyírfacukor lekvár sárgabarack 230 g
Nyírfacukor lekvár sárgabarack 230 g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 5999884035077
  • Egységár: 6.70 Ft/ g
1 540Ft
Nettó ár: 1 213Ft
Ár hűségpontokban: 1540
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Nyírfacukor lekvár sárgabarack 230 g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Nyírfacukor lekvár sárgabarack 230 g

Miért nyírfacukor?

- mert természetes cukorpótló alternatíva
A Nyírfacukor termékei 100%-ban természetes alapanyagból oldalsav_v4készülnek környezetbarát eljárás során. Sütés vagy főzés során épp úgy viselkedik, mint a hagyományos cukor, így nem kell a recept mennyiségének átszámolásával bajlódni, mint más mesterséges cukorpótlók esetében.

- mert cukorbetegek is fogyaszthatják
A Nyírfacukor felszívódása lassú és egyenletes, nem emeli meg hirtelen a vércukorszintünket, valamint mérsékeltebb inzulinválaszt ad (tehát lebontásához nincs szükségünk inzulinra). Ezért a nyírfacukrot és valamennyi Nyírfacukor termékünket speciális étrendet követők, például cukorbetegek is fogyaszthatják. E tulajdonságát az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) vizsgálatai is alátámasztották.

- mert diéta alatt is használható
Nyírfacukorral a diétázók is bátrabban édesíthetik ételeiket, könnyebben készíthetnek a fogyókúrába illeszthető édességeket, salátadresszingeket. A hagyományos cukor hirtelen emeli meg a vércukorszintet és gyorsan szívódik fel, a nyírfacukor viszont pont ellentétes hatást vált ki szervezetünkben. Ráadásul nem hasznosul teljes egészében a szervezetben, így 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz a hagyományos cukorhoz képest.

- mert sütni-főzni jó vele
Kinézetre és állagra csaknem teljesen egyezik a kristálycukorral, azonos mértékben is édesít, mint hagyományos társa, így nem kell átszámolni a hagyományos cukorral készült receptekben megadott mennyiségeket. Használjuk lekvárok készítéséhez, mert ugyanúgy tartósít, viszont jobban megőrzi a gyümölcs természetes ízét, mint a hagyományos cukor.

- mert a tudatos fog és szájápolás fontos szereplője
A nyírfacukor nemcsak képes megakadályozni a szájban lévő baktériumok savtermelését, de helyrehozhatja a már károsodott fogzománcot, fogyasztásával a lepedék lerakódása is nagyban csökkenhet. Ennek oka, hogy a nyírfacukrot nem képesek lebontani a szánkban található, fogszuvasodásért felelős úgynevezett „rossz” baktériumok, és így nem indul el a savképzés sem. E tulajdonságát az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) vizsgálatai is szintén alátámasztották.

- mert környezetbarát
A Nyírfacukor amellett, hogy BIO minősítésű üzemben készül (bővebben lásd az infografikánkat), és újrahasznosítható a csomagolása, rendelkezik az ISO 14001 Environment Management System minőségbiztosításával is, amely rendelkezik például az anyag és energiafelhasználásról, a szennyezőanyag kibocsátásáról és a keletkezett hulladék kezeléséről is, figyelembe véve a környezetvédelem, a környezetszennyezés megelőzésének szempontjait és a társadalmi-gazdasági igényeket.

- mert fenntartható
A Nyírfacukor amellett, hogy BIO minősítésű üzemben készül 100%-ban GMO mentes alapanyagból (bővebben lásd az infografikánkat), és újrahasznosítható a csomagolása, rendelkezik az ISO 14001 Environment Management System minőségbiztosításával is, amely  az anyag és energiafelhasználást, a szennyezőanyag kibocsátást és a keletkezett hulladék kezelését is szabályozza, figyelembe véve a környezetvédelem, a környezetszennyezés megelőzésének szempontjait és a társadalmi-gazdasági igényeket. Termékeink ezen kívül Life Cycle Assessment (LCA) tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely a termékek környezetre gyakorolt hatásait vizsgálja azok teljes életútja során.

Egyedülállóan magas, 80%-os gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket sűrítés céljából). A kizárólag csak természetes összetevőket tartalmazó lekvárjaink tartósítószer nélkül kerülnek az üvegekbe.
 
Összetevők: sárgabarack, xilit, citrom sűrítmény, pektin.
 
Átlagos tápérték 100g termékben:
 
Energia 96 kcal/401KJ
Fehérje 0,83 g
Zsír 0,13 g
Élelmi rost 1,11 g
Szénhidrát 33,36 g
ebből poliolok (xilit) 27,7 g
ebből cukrok 4,29 g
ebből keményítő 1,37 g