Menu
Your Cart

Nyírfacukor kristály 200g

Nyírfacukor kristály 200g
Nyírfacukor kristály 200g
  • Vonalkód: 5999884035800
  • Egységár: 6.45 Ft/ g
1 290Ft
Nettó ár: 1 016Ft
Ár hűségpontokban: 1290
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.

Nyírfacukor kristály 200g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Nyírfacukor kristály 200g

Termékleírás


Étkezési célra használható xilit alapú édesítőszer.
40 %-kal kevesebb kalória, nint a hagyományos cukorban.
A cukor helyett xilitet tartalmazó ételek és italok fogyasztása a fogasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek és italok fogyasztása. A cukor helyett xilitet tartalmazó ételek és italok fogyasztása hozzájárul a fogak mineralizációjának fenntartásához.

Édesítő értéke megegyezik a cukorral. Amennyiben a cukor teljes elhagyásával alkalmazzuk hideg, meleg ételek és italok készítéséhez, az eredeti receptek változtatás nélkül használhatóak. Nem karamellizálódik és az élesztő felfuttatására sem alkalmas kelt tészták készítésénél.

A gyártás minden egyes lépése, a nyersanyag feldolgozásától az Ön asztalára kerüléséig szigorúan ellenőrzött és nyomon követett. Ajánlott mennyiség a hozzászokási periódusban két kávéskanál naponta.
Nagy mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású lehet. Házi kedvenceknek, kisállatoknak nem adható.

Megnevezés
Étkezési célra használható xilit alapú édesítőszer

Összetevők
100 % xilit (E967)

Tipp
Készítsünk saláta dresszinget, pl. olívaolaj és mustár, vagy balzsamecet és frissen facsart narancslé összekeverésével.
Kelt tésztás süteményhez is bátran használjuk, csak az élesztő felfuttatásához kell hagyományos cukrot használnunk.
Keverjük holland kakaóporhoz, és kész is a házi kakaó.
Adjunk hozzá egy kis mézet pici vízzel, és máris karamellizálható lesz.
Használjuk befőzéshez is cukor helyett, kiemeli a gyümölcsök ízét.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!