Menu
Your Cart

Naturworld bio alakor egyszemű ősbúza 500g

Naturworld bio alakor egyszemű ősbúza 500g
Naturworld bio alakor egyszemű ősbúza 500g
  • Vonalkód: 5999884686460
  • Egységár: 1.78 Ft/ g
  • Korábbi ár: 880 Ft
Ár: 846Ft
Eredeti ár: 890Ft
Nettó ár: 666Ft
Ár hűségpontokban: 890

Naturworld bio alakor egyszemű ősbúza 500g termék vásárlása, rendelése

Naturworld bio alakor egyszemű ősbúza 500g

Kutatások szerint őseink mintegy 12.000 évvel ezelőtt kezdték el a tudatos földművelést. Ekkorra tehető, hogy az addig gyűjtögetésre alapozott életmód mellett megjelent a gabonatermesztés. Innentől kezdve az emberek a vadon található, összegyűjtött fűmagok egy részét nem fogyasztották el, hanem a fellazított földbe elvetették. Így ez lett az emberiség első gabonája.

Később a tudomány ezt a félvad gabonát alakor névvel illette, és genetikai kutatásokkal bebizonyította, hogy ebből az ősből származik minden ma ismert búzaféle (közönséges búza, durum, tönköly, tönke, kamut, stb.)

Ősi gabona őserővel, gluténmentesen

Ez a legmagasabb energiájú gabona. Az alakor lizin- mikroelem- és esszenciális aminosav-tartalma igen magas, szénhidrát-tartalma alacsony. Nagy fehérje-tartalommal, kiemelkedő sikér-tartalommal rendelkezik. Zsíroldható antioxidáns és lutein (pro A-vitamin) bősége funkcionális élelmiszerek előállítására kiválóan alkalmassá teszi. Lisztje sárgás, a belőle készült sütemények, kekszek, kenyerek igen ízletesek, és könnyen emészthetőek.

Ez a gabonák legtisztább formája, amely nagyon különbözik az összes többi búzafajtól. Az alakor olyan természetes sikért tartalmaz, ami a legtöbb gluténérzékeny ember számára is biztonságos, és nem okoz olyan allergiás reakciókat mint a modern búzasikér. Lisztérzékenység esetén először mindenképpen orvossal történő konzultáció szükséges!

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.