Menu
Your Cart

Natur Tanya Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba 70db

Natur Tanya Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba 70db
Natur Tanya Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba 70db
  • Vonalkód: 5999882575872
  • Egységár: 41.00 Ft/ db
Ár: 2 726Ft
Eredeti ár: 2 870Ft
Nettó ár: 2 147Ft
Ár hűségpontokban: 2590

Natur Tanya Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba 70db termék vásárlása, rendelése

Natur Tanya Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba 70db

Kivonatunk a népi gyógyászat és a modern technológia ötvözéséből született, annak érdekében, hogy magas biohasznosulással rendelkező szerves tápanyagokat biztosítsanak a szervezet számára. Termékünk nagy mennyiségben és igen koncentrált formában tartalmazza a szőlőmag és a Ginkgo biloba jótékony hatású bioaktív komponenseit. Tablettánként 95% OPC tartalomra standardizált szőlőmaggal, és 24% flavon glikozid és 6% terpén lakton tartalomra standardizált Ginkgo bilobával.

TERMÉSZETES FLAVONOIDOKKAL 2 FÉLE TERMÉSZETES NÖVÉNYI FORRÁSBÓL

95% OPC TARTALOM TABLETTÁNKÉNT (STANDARDIZÁLT KIVONATBÓL)

24% FLAVON GLIKOZID ÉS 6% TERPÉN LAKTON TARTALOMRA STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBÁVAL

1,4 MG SZERVES B2-VITAMINNAL, AMELY A NAPI BEVITELI REFERENCIA ÉRTÉK 100%-ÁT TARTALMAZZA

A NORMÁL KERINGÉSÉRT ÉS IDŐSKORI AGYMŰKÖDÉSÉRT1

A SEJTEK VÉDELMÉÉRT2

ÉS A BŐR EGÉSZSÉGÉRE3

VEGÁN TERMÉK

NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT

A szőlőmag és a Ginkgo biloba jótékony bioaktív komponensei.

Az összetevők: Szőlőmag, Ginkgo és B2-vitamin
A természetes növényi kivonatok közül a Ginkgo biloba támogatja a perifériás keringést(például az alsó végtagokon), valamint segít fenntartani a megfelelő agyműködést, különösen idősebb korban1 (az agy vérellátásnak fokozásán keresztül). Közreműködik a jó látásban és hallásban, segíti a véramlást, hozzájárul az idegrendszer egyensúlyhoz, támogatja a mentális egyensúlyt. A riboflavin (B2-vitamin) antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2 és felel a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3.

STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG KIVONAT
Szőlőmag kivonatunk a szőlő apró magjaiból készül, mely gazdagon tartalmaz oligomer proantocianidokat (OPC), amelyek a természetben előforduló flavonoid összetevők.

A készítmény formulázása során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak magas hatóanyagtartalomra standardizált kivonatát használjuk. A Szerves Szőlőmag (Vitis Vinifera L.) kivonat, ami minden tablettában garantáltan (standardizált) 95% proantocianid (OPC) tartalommal bír.

STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBA KIVONAT
A Ginkgo - vagy népies nevén Páfrányfenyő - az egyik leghosszabb életű növény, 1000 évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. Egyesek szerint annak köszönheti a túlélést, hogy a Távol-Keleten szent faként tisztelik, és évszázadokon át kolostorok kertjében nőtt. Valószínűbb, hogy a környezeti hatásokkal és rovarokkal szembeni nagy ellenálló képességében rejlik a magyarázat.

Őshazája: Dél-Kína, Kelet-Ázsia többi részébe, így Koreába, Japánba majd a 18. században Európába is betelepítették. Érdekes leveleivel, jellegzetes stílusával a legszebb díszfák egyike, könnyen felismerhető. Magyarországon is sok parkban megtalálható.

Kínában, hagyományosan az agyi keringés javítására használt páfrányfenyőlevél kivonatok az 1960-as évektől kezdődően világszerte, növekedő érdeklődés és felhasználás mellett váltak napjaink fitoterápiájának fontos részévé. A levéldrog közvetlen felhasználása helyett azonban, speciális technológiával előállított és standardizált gyári kivonatokat célszerű alkalmazni.

Tudtad a Ginkgo bilobáról, hogy…?
A Ginkgo biloba levelében olyan anyagok is előfordulnak, amelyek allergizálnak és toxikusak (citotoxikus=sejtkárosító)  lehetnek, ilyen például a gingkolsavnak elnevezett összetevő. Ezért minőségi követelmény/elvárás ennek az összetevőnek a gyártási/feldolgozási folyamatok általi csökkentése.

SZERVES B2-VITAMIN
Antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2,
valamint a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3,
a fáradtság és kifáradás csökkentéséért,
az idegrendszer egészséges működéséhez
a normál látás fenntartásához
továbbá a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásáért
Kiknek és mikor ajánljuk a Szőlőmag és Ginkgo kivonatot?
diákoknak
idősebb korúaknak, 60 év felettieknek
aktív szellemi munkát végzőknek
rohanó, stresszes életvitel esetén
akik koncentrált növényi kivonatokkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
Tipp:
Az eredményt nagy dózisú C-vitaminnal még tovább lehet növelni.
Nettó tömeg: 21 g (70 db)

Összetevők: szőlőmag (Vitis vinifera L.) kivonat (100 mg/tabletta)- standardizált 95% proantocianidin tartalommal; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), maltodextrin, fényező anyag (zsírsavak), páfrányfenyő (Ginkgo biloba L.) levél kivonat (20 mg/tabletta)- standardizált 24% flavon glikoziddal és 6% terpén lakton tartalommal, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), riboflavin (B2-vitamin).

Adagolási javaslat: Napi 2x1 tabletta, lehetőleg ugyanabban az időpontban, bő folyadékkal lenyelve. Az OPC-t étkezések előtt vagy között kell szedni, mivel hozzákötődni a béltraktusban lévő fehérjékhez, ami nem segít a hatás optimalizálásában. A szőlőmag kivonat aktív alkotórészeinek mindössze 24%-a marad a szervezetben 24 óra elteltével. Ezért nagyon fontos, hogy mindennap ugyanabban az időpontban vedd be a kivonatot tartalmazó készítményt.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 90 nap. Testsúlykilogrammonként 3 mg tiszta OPC-t érdemes szedni, ami 180 mg 60 kiló esetében.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.