Menu
Your Cart

Natracare bio betét ívelt 30db

Natracare bio betét ívelt 30db
Natracare bio betét ívelt 30db
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 782126003065
  • Egységár: 48.00 Ft/ db
  • Korábbi ár: 1440 Ft
Ár: 1 368Ft
Eredeti ár: 1 440Ft
Nettó ár: 1 077Ft
Ár hűségpontokban: 1440

Natracare bio betét ívelt 30db termék vásárlása, rendelése

Natracare bio betét ívelt 30db

A Natracare bio tisztasági betét - ívelt 100%-ban organikus pamutból valamint természetes, növényi alapanyagokból készült, amelyek lélegzővé és puhává teszik a betétet azért, hogy viselésük kényelmes és szárazak legyen a mindennapok védelem érdekében.

A betéteket nem klórral fehérítették, és nem tartalmaznak műanyagot, vagy egyéb hasonló szintetikus anyagot, amely negatívan hatnak a környezetünkre. A természetes betétek különösen ajánlottak az érzékeny bőrű nők számára, akiknek a nőgyógyászok azt tanácsolják, hogy csökkentsék a mesterséges anyagokkal való érintkezést.

Évente több milliárd műanyaggal készült tisztasági betétet termelünk mi, nők is sajnos. A legtöbb ilyen betét több mint 90%-ban műanyagból készül, amely nagy mértékben szennyezi a környezetet. Ez a műanyag hulladék a hulladéklerakókba és az óceánokba kerül, amely, károsítja a tengeri élővilágát, a vizeket és végső soron az élelmiszerláncot. A Natracare választásával nemet mondunk a műanyagokra.

A Natracare bio tisztasági betét - ívelt puha, nedvszívó és ívelt alakú a rendkívüli kényelem érdekében.

Puha, tanúsított bio pamutból készült, lélegző természetes anyagok felhasználásával, műanyag nélkül. Parfüm- és színezékmentes, klórmentes, biológiailag lebomlik és komposztálható.

 
ÖSSZETÉTEL:
Betét: bio pamut, növényi cellulóz, kukoricakeményítő, nem mérgező ragasztó (certified organic cotton, ecologically-certified cellulose pulp, corn starch, non-toxic glue)

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
2 175Ft 2 290Ft
Nettó ár:1 713Ft
..
1 368Ft 1 440Ft
Nettó ár:1 077Ft
..
1 805Ft 1 900Ft
Nettó ár:1 421Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.