Menu
Your Cart

Natracare bio betét ívelt 30db

Natracare bio betét ívelt 30db
BIO
Natracare bio betét ívelt 30db
  • Vonalkód: 782126003065
  • Egységár: 48.67 Ft/ db
  • Korábbi ár: 1440 Ft
Ár: 1 387Ft
Eredeti ár: 1 460Ft
Nettó ár: 1 092Ft
Ár hűségpontokban: 1460

Natracare bio betét ívelt 30db termék vásárlása, rendelése

Natracare bio betét ívelt 30db

A Natracare bio tisztasági betét - ívelt 100%-ban organikus pamutból valamint természetes, növényi alapanyagokból készült, amelyek lélegzővé és puhává teszik a betétet azért, hogy viselésük kényelmes és szárazak legyen a mindennapok védelem érdekében.

A betéteket nem klórral fehérítették, és nem tartalmaznak műanyagot, vagy egyéb hasonló szintetikus anyagot, amely negatívan hatnak a környezetünkre. A természetes betétek különösen ajánlottak az érzékeny bőrű nők számára, akiknek a nőgyógyászok azt tanácsolják, hogy csökkentsék a mesterséges anyagokkal való érintkezést.

Évente több milliárd műanyaggal készült tisztasági betétet termelünk mi, nők is sajnos. A legtöbb ilyen betét több mint 90%-ban műanyagból készül, amely nagy mértékben szennyezi a környezetet. Ez a műanyag hulladék a hulladéklerakókba és az óceánokba kerül, amely, károsítja a tengeri élővilágát, a vizeket és végső soron az élelmiszerláncot. A Natracare választásával nemet mondunk a műanyagokra.

A Natracare bio tisztasági betét - ívelt puha, nedvszívó és ívelt alakú a rendkívüli kényelem érdekében.

Puha, tanúsított bio pamutból készült, lélegző természetes anyagok felhasználásával, műanyag nélkül. Parfüm- és színezékmentes, klórmentes, biológiailag lebomlik és komposztálható.

 
ÖSSZETÉTEL:
Betét: bio pamut, növényi cellulóz, kukoricakeményítő, nem mérgező ragasztó (certified organic cotton, ecologically-certified cellulose pulp, corn starch, non-toxic glue)

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
2 223Ft 2 340Ft
Nettó ár:1 750Ft
Natracare bio betét légáteresztő 30db
BIO
..
1 387Ft 1 460Ft
Nettó ár:1 092Ft
Natracare bio betét szárnyas hosszú 10db
BIO
..
1 834Ft 1 930Ft
Nettó ár:1 444Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.