A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez. (0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál.)
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1510 KJ/ 360 kcal
Zsír: 1,0 g, ebből telített: 0,0 g
Szénhidrát: 13,0 g, ebből cukor: 0,0 g,
Fehérje: 75,0 g,
Só: 0,0 g.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.