Bombay masala recept 3-4 fő részére: 350g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. KOTÁNYI Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint.
Elkészítés: a csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a KOTÁNYI Bombay masala fűszerkeverékkel, öntsük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, míg be nem sűrűsödik (amíg a kókusztej a felére csökken). Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.