Mayam Körömvirág olaj 50ml
Mayam

Körömvirág olaj 50ml

A körömvirággal illetve a kivonatokkal nagyon sűrűn találkozunk az alternatív gyógyászatban, de az allópatikus gyógyításban is, az antik idők óta ismert és elismert gyógyító hatásainak köszönhetően. A körömvirág elágazó, szőrös szárú növény, fészekvirágzata sárga-narancssárga színű. Mindenhol fellelhető, a műveletlen földeken, kertekben, az út szélén, keritések tövében. Igénytelen és spontán módon, magról szaporodik. Májustól szeptemberig virágzik, a teljesen kifejlődött virágokat szár nélkül szedik. 
Nyugtató, felhámképződést serkentő, gyulladásgátló hatása miatt ajánlott az érzékeny, törékeny bőr ápolására, az irritált, enyhén sebes, kipirosodott, bőrpírban szenvedő bőr kezelésére. Gyerekek bőrének ápolására is alkalmas.

Előállítás módja: a virágok finomított szójaolajban (genetikailag nem módosított szójából) áztatásával és E vitamin hozzáadásával

Földrajzi származás: Németország

Megjelenési forma: tiszta narancssárgás színű, közepes sűrűségű folyadék, enyhe jellegzetes illattal. 

A bőrön:  lassabben szívódik a bőrbe, nem túl zsíros érzetet hagy,  enyhén komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): glycine soja oil,calendula officinalis flower extract

Tulajdonságok

gyulladásgátló, antioxidáns
enyhén baktériumölő, fertőtlenítő
enyhén összehúzó hatású
nyugtató, lazító hatású
hegesítő, felhámot újító
semlegesíti a szabadgyököket, védi a bőrt
csökkenti a vízvisszatartást
csökkenti a véredények törékenységét
javítja a periférikus vérkeringést
Alkalmazások a kozmetikában

irritációra és széleskörű bőrbetegségre
száraz, érzékeny bőrre
törékeny, kényes bőrre, gyerekeknek
megöregedett, ráncos bőrre
nap- vagy sugárzás-égette bőrre
fekélyes sérülésekre, bőrbetegségekre
gyulladásokra, kipirosodásra
zúzodásokra
bőrpírra
A KOZMETIKÁBAN
bőrre felvihető önmagára vagy készítmények összetevőjeként
krémekbe, emulziókba, kenőcsökbe érzékeny bőr ápolására, gyerekeknek, terhes nőknek is
bőrtápláló és védő krémekbe
éjszakai ránctalanító krémekbe
napozóolajba, felkészíti a bőrt  mielőtt kitesszük a napsugarak hatására
zúzódásokra ajánlott kenőcsökbe
keringés-segítő masszázshoz használt olajos készítményekbe
nyugtató, bőrjavító készítményekbe, irritált, ekcémás bőrre
égésekre, rovarcsípésre kevert készítményekbe
pelenkakiütés elleni krémekbe
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
külső használatra !

N-M-1057
Mayam Körömvirág olaj 50ml
Rendelhető www.napibio.hu

Mayam Körömvirág olaj 50ml

Mayam Körömvirág olaj 50ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 600Ft
Cikkszám:  N-M-1057
Státusz: 
Beszállítási idő 4 munkanapnál több

Egységár:  12.00 Ft/ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Körömvirág olaj 50ml

A körömvirággal illetve a kivonatokkal nagyon sűrűn találkozunk az alternatív gyógyászatban, de az allópatikus gyógyításban is, az antik idők óta ismert és elismert gyógyító hatásainak köszönhetően. A körömvirág elágazó, szőrös szárú növény, fészekvirágzata sárga-narancssárga színű. Mindenhol fellelhető, a műveletlen földeken, kertekben, az út szélén, keritések tövében. Igénytelen és spontán módon, magról szaporodik. Májustól szeptemberig virágzik, a teljesen kifejlődött virágokat szár nélkül szedik. 
Nyugtató, felhámképződést serkentő, gyulladásgátló hatása miatt ajánlott az érzékeny, törékeny bőr ápolására, az irritált, enyhén sebes, kipirosodott, bőrpírban szenvedő bőr kezelésére. Gyerekek bőrének ápolására is alkalmas.

Előállítás módja: a virágok finomított szójaolajban (genetikailag nem módosított szójából) áztatásával és E vitamin hozzáadásával

Földrajzi származás: Németország

Megjelenési forma: tiszta narancssárgás színű, közepes sűrűségű folyadék, enyhe jellegzetes illattal. 

A bőrön:  lassabben szívódik a bőrbe, nem túl zsíros érzetet hagy,  enyhén komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): glycine soja oil,calendula officinalis flower extract

Tulajdonságok

gyulladásgátló, antioxidáns
enyhén baktériumölő, fertőtlenítő
enyhén összehúzó hatású
nyugtató, lazító hatású
hegesítő, felhámot újító
semlegesíti a szabadgyököket, védi a bőrt
csökkenti a vízvisszatartást
csökkenti a véredények törékenységét
javítja a periférikus vérkeringést
Alkalmazások a kozmetikában

irritációra és széleskörű bőrbetegségre
száraz, érzékeny bőrre
törékeny, kényes bőrre, gyerekeknek
megöregedett, ráncos bőrre
nap- vagy sugárzás-égette bőrre
fekélyes sérülésekre, bőrbetegségekre
gyulladásokra, kipirosodásra
zúzodásokra
bőrpírra
A KOZMETIKÁBAN
bőrre felvihető önmagára vagy készítmények összetevőjeként
krémekbe, emulziókba, kenőcsökbe érzékeny bőr ápolására, gyerekeknek, terhes nőknek is
bőrtápláló és védő krémekbe
éjszakai ránctalanító krémekbe
napozóolajba, felkészíti a bőrt  mielőtt kitesszük a napsugarak hatására
zúzódásokra ajánlott kenőcsökbe
keringés-segítő masszázshoz használt olajos készítményekbe
nyugtató, bőrjavító készítményekbe, irritált, ekcémás bőrre
égésekre, rovarcsípésre kevert készítményekbe
pelenkakiütés elleni krémekbe
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
külső használatra !


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Körömvirág olaj 50ml vásárlása:
Adja le Mayam Körömvirág olaj 50ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Körömvirág olaj 50ml ára: 600Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk