Habfixáló por a tejszínhab állagának javítására, 200 ml folyékony tejszínhez.
Összetevők: Porcukor, Módosított burgonyakeményítő, Emulgeálószer: trikalcium-foszfát (E 341).
Nyomokban tejfehérjét és szulfitokat is tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:
1. Felhasználás előtt a tejszínt lehűtjük.
2. Keverőtálba öntjük, beleszitálunk kis mennyiségű porcukrot, és elektromos habverővel előbb alacsony, majd magas fokozaton addig verjük, amíg lágy hab nem lesz belőle.
3. Hozzáadjuk a lágy tejszínhabhoz a Haas Natural Habfixálót, majd addig verjük tovább, míg a kívánt keménységet el nem érjük.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.