Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml
Mayam

Jojoba olaj bio szűz 50ml

A jojoba cserje a 3, sőt  a 6 m magasságot is eléri, a földgömb legsivárabb övezeteiben él, főleg Közép-Amerikában és Dél-Amerikában. Rendkívül sokrétű a felhasználása bármilyen típusú bőr kezelésére és ápolására, ennek következtében tartják róla, hogy a jojobaolaj "aranyat ér a bőrnek". A jojoba magjainak értékes tulajdonságait évszázadok óta ismerték az amerikai bennszülöttek és az aztékok.

A magokból kivont olaj tulajdonképpen egy folyékony viasz, mely az emberi faggyúhoz hasonlit és igen eltérő a közönséges növényi olajoktól. Különleges zsírsavakat tartalmaz és hasonlóan érdekes módon hatol át a bőrön, éspedig a szőrtüszőkön keresztül, úgy hogy nem tömiti el azokat és úgy keveredik a faggyúval, hogy egy elzáródásmentes réteget kialakítva hagyja a bőrt lélegezni.

Jelentős mennyiségű polifenolt tartalmaz, melyek közül a tanninoknak köszönhető a bőr száraz érzete az olaj használata után. Ellentmondásnak tűnhet, de a jojobaolaj egy száraz emulzió.

Másnéven : arany-jojoba, jojoba viasz

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik, a magokból

Földrajzi származás: Mexikó

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: sárgás színű tiszta, közepes sűrűségű, jellegzetes szagú folyadék. Újrahasznosítható borostyánszínű gyógyszerészeti PET palackban forgalmazva.

A bőrön: gyors  felszívódású, száraz érzetet hagy, nem comedogén, nem póruszáró*.
*A comedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy comedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak comedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében. 

Összetevők (INCI): simmondsia chinensis seed oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

jelentős az affinitása a bőrrel és a hajjal szemben
a bőr faggyútermelését szabályozza
bőrlágyító hatású
védő hatással van a bőr hidrolipid rétegére
aktiválja az elasztin anyagcseréjét 
hidratál
táplál
bársonyossá teszi a bőrt, csillapító hatású
védő hatású
regeneráló
öregedésgátló
elősegíti más hatóanyagok bőrbehatolását 
Alkalmazások a kozmetikában

minden típusú bőrre megfelelő, főleg a vegyes és zsíros bőrre
kiszáradt, vízhiányos bőrre
érzékeny, törékeny bőrre
problémás bőrre
élettelen, ráncos bőrre
seborrhea kezelésénél
a bőr rugalmasságának, hajlékonyságának  megőrzésére
ekcémák, pikkelysömör, bőrirritáció esetében
a szem környékére
sminkalapnak vagy sminkkészítmények összetevőjeként
a fejbőr és a haj gondozásában
adjuváns (katalizáló) a korpásodás fokozatos megszüntetésében
A KOZMETIKÁBAN
önmagában, hígítás nélkül használható sminklemosóként, bőrápolásra, szőrtelenítés vagy borotválkozás után is
vegyes, zsíros bőrre készített krémekbe, szérumokba, emulziókba
ármely típusú bőr ápolására és táplálására szánt krémekbe
öregedésgátló krémekbe, szérumokba, emulziókba
a bőr korai öregedésének megelőzésére, rugalmasítására, puhítására előállított készítményekbe foglalva
az emberi  faggyúhoz hasonló szerkezete miatt olyan készítmények alapjaként, melyeket ekcémás, pikkelysömörös, irritált bőr kezelésére dolgoznak ki
hígítás nélkül vagy szpecifikus olajokkal keverve, a köröm és a szarupárkány ápolására
önmagában a hajra felvihető vagy hajpakolások, hajbalzsamok és krémek összetevőjeként használható
parfümökbe olajalapként
alapként masszázsolajokba
készímények alapanyagaként egyéb összetevőkben levő hatóanyagok bőrbehatolásának elősegítésére
SPECIÁLIS SZINERGIÁK
borágó olajjal és rosa mosqueta olajjal keverve, regeneráló szérumnak
A vitaminnal, ligetszépe és argán olajjakkal keverve éjszakai krémekbe
feketekömény magolajjal teafa és levendula illóolajakkal keverve, zsíros, pattanásosodó bőrre
répaolajjal, sárgabarack és búzacsíra olajjal keverve, szépségszérumba
korai öregedés ellen, ligetszépe és borágó olajjal, illetve répa illóolajjal keverve
tamanu olajjal keverve, segíti a felszívódást külömböző betegségek kezelésénél 
ricinus- és kókuszolajjal keverve, hajra
oregánó-, rozmaring- és citrom/menta illóolajjal keverre a fejbőrre
vaniliaolajjal testmasszázsokhoz
rózsaszirom macerátum és geránium illóolajjal keverve arcmasszázshoz
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
külső használatra

N-M-1059
Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml
Rendelhető www.napibio.hu

Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml

Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.330Ft
Cikkszám:  N-M-1059
Státusz: 
Beszállítási idő 4 munkanapnál több

Egységár:  26.60 Ft/ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Jojoba olaj bio szűz 50ml

A jojoba cserje a 3, sőt  a 6 m magasságot is eléri, a földgömb legsivárabb övezeteiben él, főleg Közép-Amerikában és Dél-Amerikában. Rendkívül sokrétű a felhasználása bármilyen típusú bőr kezelésére és ápolására, ennek következtében tartják róla, hogy a jojobaolaj "aranyat ér a bőrnek". A jojoba magjainak értékes tulajdonságait évszázadok óta ismerték az amerikai bennszülöttek és az aztékok.

A magokból kivont olaj tulajdonképpen egy folyékony viasz, mely az emberi faggyúhoz hasonlit és igen eltérő a közönséges növényi olajoktól. Különleges zsírsavakat tartalmaz és hasonlóan érdekes módon hatol át a bőrön, éspedig a szőrtüszőkön keresztül, úgy hogy nem tömiti el azokat és úgy keveredik a faggyúval, hogy egy elzáródásmentes réteget kialakítva hagyja a bőrt lélegezni.

Jelentős mennyiségű polifenolt tartalmaz, melyek közül a tanninoknak köszönhető a bőr száraz érzete az olaj használata után. Ellentmondásnak tűnhet, de a jojobaolaj egy száraz emulzió.

Másnéven : arany-jojoba, jojoba viasz

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik, a magokból

Földrajzi származás: Mexikó

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: sárgás színű tiszta, közepes sűrűségű, jellegzetes szagú folyadék. Újrahasznosítható borostyánszínű gyógyszerészeti PET palackban forgalmazva.

A bőrön: gyors  felszívódású, száraz érzetet hagy, nem comedogén, nem póruszáró*.
*A comedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy comedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak comedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében. 

Összetevők (INCI): simmondsia chinensis seed oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

jelentős az affinitása a bőrrel és a hajjal szemben
a bőr faggyútermelését szabályozza
bőrlágyító hatású
védő hatással van a bőr hidrolipid rétegére
aktiválja az elasztin anyagcseréjét 
hidratál
táplál
bársonyossá teszi a bőrt, csillapító hatású
védő hatású
regeneráló
öregedésgátló
elősegíti más hatóanyagok bőrbehatolását 
Alkalmazások a kozmetikában

minden típusú bőrre megfelelő, főleg a vegyes és zsíros bőrre
kiszáradt, vízhiányos bőrre
érzékeny, törékeny bőrre
problémás bőrre
élettelen, ráncos bőrre
seborrhea kezelésénél
a bőr rugalmasságának, hajlékonyságának  megőrzésére
ekcémák, pikkelysömör, bőrirritáció esetében
a szem környékére
sminkalapnak vagy sminkkészítmények összetevőjeként
a fejbőr és a haj gondozásában
adjuváns (katalizáló) a korpásodás fokozatos megszüntetésében
A KOZMETIKÁBAN
önmagában, hígítás nélkül használható sminklemosóként, bőrápolásra, szőrtelenítés vagy borotválkozás után is
vegyes, zsíros bőrre készített krémekbe, szérumokba, emulziókba
ármely típusú bőr ápolására és táplálására szánt krémekbe
öregedésgátló krémekbe, szérumokba, emulziókba
a bőr korai öregedésének megelőzésére, rugalmasítására, puhítására előállított készítményekbe foglalva
az emberi  faggyúhoz hasonló szerkezete miatt olyan készítmények alapjaként, melyeket ekcémás, pikkelysömörös, irritált bőr kezelésére dolgoznak ki
hígítás nélkül vagy szpecifikus olajokkal keverve, a köröm és a szarupárkány ápolására
önmagában a hajra felvihető vagy hajpakolások, hajbalzsamok és krémek összetevőjeként használható
parfümökbe olajalapként
alapként masszázsolajokba
készímények alapanyagaként egyéb összetevőkben levő hatóanyagok bőrbehatolásának elősegítésére
SPECIÁLIS SZINERGIÁK
borágó olajjal és rosa mosqueta olajjal keverve, regeneráló szérumnak
A vitaminnal, ligetszépe és argán olajjakkal keverve éjszakai krémekbe
feketekömény magolajjal teafa és levendula illóolajakkal keverve, zsíros, pattanásosodó bőrre
répaolajjal, sárgabarack és búzacsíra olajjal keverve, szépségszérumba
korai öregedés ellen, ligetszépe és borágó olajjal, illetve répa illóolajjal keverve
tamanu olajjal keverve, segíti a felszívódást külömböző betegségek kezelésénél 
ricinus- és kókuszolajjal keverve, hajra
oregánó-, rozmaring- és citrom/menta illóolajjal keverre a fejbőrre
vaniliaolajjal testmasszázsokhoz
rózsaszirom macerátum és geránium illóolajjal keverve arcmasszázshoz
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
külső használatra


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml vásárlása:
Adja le Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Jojoba olaj bio szűz 50ml ára: 1.330Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk