Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

INZECTO szúnyogirtó csapda 1db

INZECTO szúnyogirtó csapda 1db
INZECTO szúnyogirtó csapda 1db
  • Vonalkód: 5904183710303
  • Egységár: 7590.00 Ft/ db
  • Korábbi ár: 5390 Ft
7 590Ft
Nettó ár: 5 976Ft
Ár hűségpontokban: 4990

INZECTO szúnyogirtó csapda 1db termék vásárlása, rendelése

INZECTO szúnyogirtó csapda 1db

A csapda működése röviden: A nőstény szúnyogok vízzel teli sötét helyekre teszik a petéket. A készülék erre alkalmas helyet biztosít nekik, a lehető legalkalmasabbat a kertben, hogy bele tegyék petéiket. A készülék belső felülete be van vonva írtószerrel. A szúnyog a peterakás után el fog tudni repülni, nem azonnali a méreganyag hatása, de később elpusztul. A lárvákat a vízben viszont nem engedi fejlődni és elpusztulnak. Figyeljen rá, hogy mindig legyen víz a készülékben. Szúnyogtetemek nem lesznek nagy számban a készülékben, nem taglózó hatású.

A hagyományos szúnyogirtási módszerek rövidtávon sikert kínálnak, de hosszú távon kudarcot vallanak. A szúnyogok „permetezése” megöli a felnőtt egyedeket, amelyek valószínűleg már több ezer tojást raktak le, és csak néhány csepp esőre van szükség egy új szúnyograj kikeléséhez. A nem túl jól repülő szúnyogok, képtelenek nagyobb távolságok megtételére. Ezért a kertben található szúnyogok nagy valószínűséggel ott is kelnek ki a tojásaikból.

Biztonságos
A csapda szabadalmaztatott, bizonyítottan biztonságos a környezet számára, nem jelent veszélyt más élő szervezetekre és ezzel egyidejűleg védi az ökoszisztémát. Hatékony és környezetbarát megoldást kínál a szúnyogok tudományos alapú visszaszorítására.

Egyszerű alkalmazás
Egyszerűen, víz hozzáadásával aktiválható, színével, formájával és illatával bevonzza a nőstény szúnyogokat tojásrakásra, majd a csapdával érintkezve megöli a felnőtt egyedeket és a kikelő lárváikat is, így meggátolja a szúnyogpopuláció növekedését.
Három hónapos védelmet biztosít és segítséget nyújt a tigrisszúnyogok által terjesztett Nyugat-nílusi vírus, a sárgaláz vírus, az agyvelőgyulladás, a dengue -láz, a Chikungunya-láz, a Zika-vírus, valamint számos fonalféreg és még sok más betegség terjedésének megelőzésében.

Hatásmechanizmusa
A csapda belseje a rovarirtó szerek mikro-dózisával van bevonva. Érintkezéskor elpusztítja a felnőtt egyedeket és lárváikat. Csak vizet kell beletölteni. 

Használatának előnyei:
- Hatékonysága hosszabb ideig tart bármely egyéb kártevőirtó kezelésnél. 
- Alkalmasabb a hosszú távú megelőző kezelésre, mert a permetezéssel ellentétben a szúnyog felnőtt egyedei mellett a lárvákat is egyidejűleg elpusztítja. 
- A szúnyogirtó permetezés csak rövid távú eredményt hoz a felnőtt egyedek elpusztításával, miközben a környezetben több millió érintetlen pete vár kikelésre és azok kikelnek az első eső megérkezésével.
- A nő ivarú szúnyog felnőtt egyedének 90 % -a elpusztul akkor, amikor a csapda belső felületére leszáll. A belső felülettel érintkező egyedek amennyiben még ki tudnak repülni a csapdából, úgy azok röviddel a kirepülésük után elpusztulnak. 

Alkalmazása, elhelyezése, karbantartása
Kültéri használatkor csapdánként 200 négyzetméternyi területen hatékony. Árnyékos, szélvédett helyre, talajra vagy fára függesztve, cserjék vagy sövények közelébe, kerti mosdók vagy szökőkutak környékére helyezzünk el legalább 2 csapdát, függőleges helyzetben, 8 méterre egymástól. A csapda egyetlen karbantartása, hogy időközönként ellenőrizni kell, hogy a csapda tartalmaz-e vizet. Ha nincs benne víz, töltse fel újra vízzel. Csapdák minimális vízmennyiség mellett is hatékonyak maradnak.


Díjnyertes kártevőírtó
A rangos Cade díjnyertes és forradalmian új kártevőirtó termékeket a Floridai Egyetem Rovartani Tanszéke fejlesztette ki a Pentagon finanszírozásával, a bevetéseken részt vevő katonák ázsiai tigrisszúnyogok elleni védelme érdekében.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.