Menu
Your Cart

Herbatint 10n platinaszőke hajfesték 150ml

Herbatint 10n platinaszőke hajfesték 150ml
Herbatint 10n platinaszőke hajfesték 150ml
  • Vonalkód: 8016744500104
  • Egységár: 32.52 Ft/ ml
Ár: 4 171Ft
Eredeti ár: 4 390Ft
Nettó ár: 3 284Ft
Ár hűségpontokban: 4390

Herbatint 10n platinaszőke hajfesték 150ml termék vásárlása, rendelése

Herbatint 10n platinaszőke hajfesték 150ml

Tartós, kímélő hajfestés természetesen jótékony hatású gyógynövényekkel.

A HERBATINT a növények és gyógynövények, valamint a minimális mennyiségű gyógyszerészeti vegyi anyagok egyensúlyba helyezésével egyedülálló hajfestéket alkot, mely nemcsak kíméletesen festi, de táplálja és védi is a hajat és megfelelően keverve az ősz hajszálakat is teljesen befedi.

Jellemzői:

- Kímélő: Minden tartós hajfestéket hidrogén-peroxiddal kell keverni, különben a szín az első alkalommal kimosódna. Azonban mivel a HERBATINT magas tisztaságú, nagyon kis molekulaszerkezetű bio szín-pigmenteket tartalmaz, nagyon alacsony dózisú peroxid is elegendő a hajszál cuticula rétegének megnyitására. Az előhívó mindössze 3% peroxidot tartalmaz, ami élelmiszeripari mennyiségnek minősül (ugyanolyan töménységű, mint a szájvizekben).
- Természetesen véd és ápol: 8-féle gyógynövény (aloe vera, varázsmogyoró, echinacia, rebarbara, tajtékvirág, fehér nyír, dióhéj, cinchona calisaya) kivonatát tartalmazza.
- Növényi/ vegán: gyógyszerkönyvi tisztaságú kis molekulaszerkezetű bio növényi szín-pigmenteket tartalmaz, így a hajat nem kívülről festi be, hanem belülről, ezáltal is fokozva tartósságát.
- Tartós: a Herbatint hajfestékek átlagosan 0,37% PPD-t tartalmaznak (PPD = P-Phenylenediamine = a hajfestékben használt színmélység szabályzó vegyszer).
- Széles színválaszték: 36 természetes- és divatszínek egyaránt megtalálhatóak a palettán
- Tökéletes ősz hajszál fedés (alapvetően az „N”-es /normál/ jelzésű festékek tartalmazzák a legerősebb festékanyagot)
- Biztonságos: a „60 Millions de Consommateurs” francia független magazin 2011-es tanulmánya szerint a 18 legnépszerűbb tartós hajfesték közül a Herbatint a legbiztonságosabb.)
- Gél állagú, egyszerű és gyors használat (40 perc)
- Állatkísérletmentes termék (cruelty free and vegan)
- Újrahasznosított és felelős erdőgazdálkodásból származik a hajfesték papírdoboza (FSC Mix Packaging C109084)
- A legfőbb allergénektől és károsító anyagoktól mentes (ammónia, rezorcin, parabén, parfüm, alkohol, glutén), minden egyéb allergia esetén bőrpróbát szükséges végezni hajfestés előtt! (A termék P-phenylenediamine-t (PPD-t), Hidrogénperoxidot és Diaminobenzent tartalmaz.)
- Takarékos: hosszú hajra a teljes mennyiség felvitele szükséges, középhosszú hajra kétszeri és rövid hajra akár háromszori festésre is elegendő egy doboz Herbatint hajfesték.
- A doboz tartalma: 1db Herbatint hajfesték 60 ml, 1 db színelőhívó/developer 60 ml, 1 db Normalizáló sampon 15 ml, 1 db Royal Cream hajkondícionáló 15 ml, 1 db használati útmutató (magyarul a doboz oldalán kívül) és 1 pár kesztyű.

Használata:

A 2 db 60 ml-es flakon tartalmát egyenlő arányban (1:1) keverjük ki egy tálban és vigyük fel a hajra. Hagyjuk fenn 40 percet, majd a Normalizáló samponnal kétszer mossuk meg és a Royal Cream kondícionálóval balzsamozzuk be hajunkat. (A sampon és a kondicionáló külön is megvásárolható.)

Fejbőr sérülése esetén kerülendő a használata!

Közvetlen hőtől és fénytől távol, szobahőmérsékleten (10 és 30 C fok között) tartandó álló állapotban. A flakonban megmaradt és ki nem kevert festék és színelőhívó jól visszazárható és újra felhasználható 12 hónapig.

ÖSSZETEVŐK:
10N hajfesték: 
Laureth 5, Aqua, Propylene glycol, PEG-2 oleamine, Ethanolamine, Aloe barbadensis extract, PEG-75 meadowfoam seed oil, Echinacea angustifolia extract, Betula alba leaf extract, Hamamelis virginiana extract, Sodium metabisulfite, Tetrasodium EDTA, Cetrimonium chloride, P-aminophenol, P-Methylaminophenol sulfate, P-Phenylenediamine

színelőhívó: 
aqua, hydrogen peroxide, etidronic acid, cetrimonium chloride

Tippek:

A megfelelő árnyalat kiválasztásához hasonlítsuk össze a saját, eredeti hajszínünket a palettán szereplő natúr (N) színekkel. Így megtudhatjuk, hogy a kiválasztott hajfestékkel milyen eredményt érhetünk el.

Fontos, hogy a bőrünk tónusához illő festéket válasszunk!

Meleg tónusok: 4D-8D (arany árnyalatok), 4R-8R (réz árnyalatok), 9DR-10DR (réz-arany árnyalatok), FF1, FF2, FF5, FF6 (Flash Fashion színek).

Hideg tónusok: 4C-10C (hamvas), 4M-7M (mahagóni), FF3, FF4 (Flash Fashion színek).

Natúr színek: 1N-10N

Az árnyalatokról:

N – NATÚR (Natúr / semleges szín): megőrzik a természetes színegyensúlyt, akkor válasszuk, ha szeretnénk megtartani vagy felfrissíteni hajunk természetes tónusát vagy a természetes tónus megtartása mellett szeretnénk 1-2 árnyalattal világosítani vagy sötétíteni a hajunkat.

C – HAMVAS (Hideg szín): semlegesítik / ellensúlyozzák a nem kívánt vöröses / sárgás színt. Az ideális eredmény elérése érdekében a számban hozzá tartozó N (Natúr) árnyalattal kombinálva használjuk.

R – Réz (Meleg szín): különösen jól mutatnak az arany színekkel. Garantálják a gazdag rezes színt, intenzívebb tónust adnak a meleg árnyalatoknak.

D – ARANY (Meleg szín): meleg csillogást adnak mind a barna, mind a szőke színeknek. Akkor válasszuk, ha meleg, intenzív árnyalatot szeretnénk adni a természetes megjelenésének.

M – MAHAGÓNI (Hideg szín): ideálisak a barna és természetes vörös hajszálak izgalmasabbá tételére. Azoknak ajánlott, akik szeretik a vörös színt, de bőrükhöz jobban illenek a hidegebb tónusú színek.

DR – réz-ARANY (Meleg szín): az arany és kis mértékű réz színek keverékéből áll. Ragyogó, barackos / homokszínű karaktert adnak a világos hajnak.

FF – FLASH FASHION (Hideg szín: FF3, FF4, Meleg szín: FF1, FF2, FF5, FF6): intenzív, ragyogó, elbűvölő színekkel biztosítják a trendi megjelenést, anélkül, hogy le kellene mondanunk a Herbatint hajfestékek természetes összetevőiről. Más árnyalatokkal keverve az FF színek ideálisak a karakteresebb, személyre szabott hajszín megalkotásához.

Őszülés esetén:

Natúr (N jelű) színek 1N-től 8N-ig tökéletes őszfedést biztosítanak. A 9N és 10N színek alacsony koncentrációjú színpigmenteket tartalmaznak, ezért célszerű egy kis mennyiségű 8N árnyalattal keverni.

Ha a kiválasztott árnyalat Hamvas (C), Arany (D), Réz (R), Réz-arany (DR), Mahagóni (M) vagy Divatszín (FF – Flash Fashion), és nagymértékben őszül a hajunk, a kiválasztott színt a számban hozzá passzoló Natúr (N) árnyalattal ajánlott kevernünk, az alábbiak szerint:

<30% ősz                  20 ml Natúr + 40 ml a kívánt árnyalatból + 60 ml glikol

30-60% ősz               30 ml Natúr + 30 ml a kívánt árnyalatból + 60 ml glikol

>60% ősz                  40 ml Natúr + 20 ml a kívánt árnyalatból + 60 ml glikol

A Herbatint festékek 36 árnyalata egymással keverhető:

A natúr (N) színekkel történő keveréssel lehet világosítani vagy sötétíteni a többi árnyalatot.

A C jelű hamvas festékek kiveszik a vörös pigmenteket és a szőke sárgulását megakadályozzák, ehhez fele-fele arányban javasolt a keverése az N-es (normál) jelűekhez.

Mivel a C (hamvas) színek a nem kívánt vöröses árnyalatok megszüntetésére alkalmasak, ezért Réz (R), arany (D), réz-arany (RD) és mahagóni (M) színekkel ne keverjük!

A hajfesték növényi összetétele miatt a minimális szín- és minőségbeli változás normálisnak tekinthető

Fontos: a festék(ek) (zöld flakon(ok)) és a színelőhívó (fehér flakon) mindig azonos arányban legyen(ek) kikeverve! A színelőhívó mind a 36 árnyalathoz azonos összetételű, így ebből elegendő csak az egyik flakont kibontani.

Száraz, dauerolt és ősz haj porózusabb mint a normál haj és ezért a színeket jobban felszívja. A hatás egy intenzívebb színárnyalat lesz és ezt tartsuk szem előtt, amikor hajszínt választunk. (Megoldás lehet a  hajfestékek hatóidejének csökkentése 10 perccel (=30 percig hagyjuk hatni a festéket) vagy a kívántnál eggyel világosabb árnyalat választása.)

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
4 171Ft 4 390Ft
Nettó ár:3 284Ft
..
4 171Ft 4 390Ft
Nettó ár:3 284Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.