Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Herbafulvo essencia 750ml

Herbafulvo essencia 750ml
Herbafulvo essencia 750ml
  • Vonalkód: 5999860512004
  • Egységár: 9.08 Ft/ ml
Ár: 6 810Ft
Eredeti ár: 6 810Ft
Nettó ár: 5 362Ft
Ár hűségpontokban: 6810

Herbafulvo essencia 750ml termék vásárlása, rendelése

Herbafulvo essencia 750ml

Kézműves termék fulvolsavval, argininnel, parajdi sóval, almapektinnel és gyógynövényekkel.  

A Herbafulvo essencia megálmodója Mester Károly, akinek állattenyésztő agármérnökként több évtizedes tapasztalata van a takarmányozás élettan területén, és a nevéhez fűződik egy állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, amivel páratlan terápiás hatást tudott elérni a több tízezer haszonállat esetében. Elemezve a problémakört és az elért eredményeket, világossá vált, hogy a mai ember táplálkozásából eredő nemkívánatos terhelések – pl. szabad aminosavak, GMO szója, fruktóz, stb. – megegyeznek a haszonállatoknál bizonyított és tapasztalt kórélettani következményekkel.

A Herbafulvo essencia egyediségét és különlegességét a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” adja, ugyanis ebben a formában az arginin aminosav a fulvosav segítségével a vékonybél legelején felszívódik. Ezzel a megoldással kivédhető szervezetünkben az arginin hiány, azaz a mikrokapillárisok keringési zavara. A hatásmechanizmus a következö:

Az oxigént a hajszálerek szállítják. Ha nem elég kiterjedten hálózzák be a testünket, vagy ha nem elég tágak, akkor nem megfelelő a szervezetünk oxigén ellátása. A mikrokapillárisok -hajszálerek- megfelelő tágassága a nitrogén-monoxid jelenlétén alapszik.

A nitrogén-monoxid az a szignál, amely beindítja azt a biokémiai eseménysort, amelynek eredményeképpen az erek kitágulnak, s ezáltal a vérnyomás csökken, így a nitrogén-monoxid a vérnyomás szabályozásának egyik meghatározó eleme. -forrás: Természet Világa, 130. évf. 4. sz. 1999. április, 146–151. oldal

Ez a nitrogén-monoxid molekula a fulvolsavhoz kötött arginin hatására jön létre.

 A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciába, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában.

Az esszencia erejét a gondosan összeválogatott gyógynövények is növelik: máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű, csipkebogyó. A termék gyártója és fejlesztője maga állítja elő az értékes kivonatokat, főzeteket, magukból a szárított növényekből. Ezzel maximális hatóanyagtartalmat ér el, és szermaradványként a nem kívánatos szennyező anyagokkal, oldószerekkel, stb. nem kell számolnunk.

Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux. Mindezek ellensúlyozására említést érdemel az almapektin, ami a hasznos bélflóra baktériumainak egyik fő tápláléka, ezáltal a normál flóra megtartását, visszatelepítését segíti, ellensúlyozva a kórokozókat.

Fogyasztása folyamatosan ajánlott, ugyanis azok a háttérhatások, melyek következményei létrehozták ezt a találmányt, folyamatosan érnek minket, gyengítve szervezetünket. Ha hatékonyak akarunk maradni, nekünk is folyamatosan kell védekeznünk! Ezért van szükségünk naponta a Herbafulvo essenciára. Hatékony és elégséges adagja napi 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként. Ez egy 75 kg-os embernek napi 30 milliliter Herbafulvo essenciát jelent. Fogyasztását a nap első felében étkezés után javasoljuk.

Nincs ellenjavallata sem az összetevők, sem a hatásmechanizmusa alapján. A Herbafulvo essencia élethosszig, folyamatosan fogyasztható.

 

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
7 480Ft 7 480Ft
Nettó ár:5 890Ft
..
7 600Ft 7 600Ft
Nettó ár:5 984Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.