Menu
Your Cart

Grape Vital BactoEx® - Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő 1000ml

Grape Vital BactoEx® - Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő 1000ml
Grape Vital BactoEx® - Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő 1000ml
  • Vonalkód: N100.70
  • Egységár: 7.45 Ft/ ml
  • Korábbi ár: 7450 Ft
Ár: 7 077Ft
Eredeti ár: 7 450Ft
Nettó ár: 5 573Ft
Ár hűségpontokban: 7450

Grape Vital BactoEx® - Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő 1000ml termék vásárlása, rendelése

Grape Vital BactoEx® - Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő 1000ml

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.
Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.
Alkalmazási spektrum: BactoEx® Dr. VOICE lefertőtleníti és leápolja a hangszálakat. A letapadt hangszálakat szétválasztja és megszüntetheti az esetleges gyulladást is.
Az évek során nagyon sok alkalommal bizonyított, amikor operaénekesek vagy színészek fellépés, vagy akár egy hangfelvétel előtt megbetegedtek, szinte 1 nap alatt helyre hozta a hangszállakat. BactoEx® Dr. VOICE ajánlatos megelőzés céljából is alkalmazni, főleg azoknak, akiknek a hangjuk biztosítja a megélhetést!
Referenciák, akik alkalmazzák: Sasvári Sándor (Jászai Mari és EMeRTon-díjas színész, énekes), Iván Ildikó (opera énekes), Hudik Margit (opera énekes), Herceg Flóra (színész), stb……
A BactoEx® Dr. VOICE alkalmazható napi 1-2 teáskanállal, étkezés után. Fontos, hogy alkalmazásakor 1 órán át ne együnk és igyunk.
A BactoEx® Dr. VOICE a Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátumból lett kifejlesztve, semmilyen kémiai vagy szintetikus adalékot nem tartalmaz.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.