Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Gabijó lekvár barack 200g

Gabijó lekvár barack 200g
Cukormentes
Gabijó lekvár barack 200g
  • Vonalkód: 5999860135067
  • Egységár: 6.40 Ft/ g
1 280Ft
Nettó ár: 1 008Ft
Ár hűségpontokban: 1280
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Gabijó lekvár barack 200g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Gabijó lekvár barack 200g

Összetevők: kajszibarack (50%), almalé sűrítmény, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin édesítőszer: szteviol glikozidok.

100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült.

Átlagos tápértékadatok: 100g termékben 100g termék RI* %-ban
 
Energia 426 kJ / 101 kcal 5%
Zsír <0,5g 0%
amelyből telített zsírsavak <0,1g 0%
Szénhidrát 23g 9%
amelyből cukrok 20,5g 23%
Rost 1,7g
Fehérje 0,9g 2%
0,02g 0%
 
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

Édesanyám kezdetben a saját- és szomszédos kertekben gyümölcsöket és fűszernövényeket kezdett termeszteni, melyek termését saját kezűleg feldolgozta kistermelői üzemében. Portékáit szezonális jelleggel a helyi piacra is kivitte, ahol az érdeklődők egy kis kóstolóval egybekötve vásárolni tudtak. Kiindulásképpen az általa eladásra kínált termékkörből választottunk egyet, melyet közösen, sok-sok munkával tovább csiszoltunk. Így született meg a GabiJó lekvárcsalád.

Elsőként 4 különböző, 240 g-os termékkel jelentünk meg, melyek különleges ízkombinációit ő maga álmodta meg. Ezekben a termékeinkben édesítésre – cukortartalmuk minimalizálása érdekében – cukor helyett eritrit és stevia keverékét alkalmazzuk. Így tudjuk elérni, hogy 100 g lekvár – gyümölcstől függően – mindössze 4,4g – 8g cukrot tartalmazzon, gyümölcstartalma pedig elérje a 80%-ot!

Az első 4 termékünk megjelenését követő egy évre 3 új, 200 g-os lekvárral is előrukkoltunk, melyek nemcsak megjelenésükben, hanem összetételükben is merőben mások. Megtervezésüknél próbáltunk valamelyest kedvezőbb árú készítményeket összeállítani, és azon vásárlóink kedvében is járni, akikhez a klasszikus, egy-gyümölcsös ízek közelebb állnak. 

A 200 g-os termékeinket almalé sűrítménnyel és steviával édesítjük. Az alma sűrítményben található természetes almacukor következtében a 200 g-os lekvárjaink cukortartalma magasabb – 20,5g – 21,5g – mint a 240g-os kategóriánk esetében, összességében mégis legalább 30%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos, finomított cukorral készített lekvároknál. 

A készítményekben fölhasznált gyümölcs egy jelentős része saját termés, melyet a szedést, válogatást, magozást és mosást követően fagyasztva tárolunk, hogy a belőlük főzött és eladásra kínált lekvárok mindig frissek legyenek. A lekvárjaink iránti élénkülő kereslet következtében saját gyümölcseinket ki kell egészítenünk vásárolt gyümölcsökkel is, melyeket hazai hűtőházakból szerzünk be. 

A lekvárok Bács-Kiskun megyei kisüzemünkben, 100% kézi munkaerővel készülnek. Az alapanyagok gondos előkészítését követően, a kíméletes főzés rozsdamentes acél lábosokban történik. A főzések alatt folyamatosan mérjük és beállítjuk a késztermékek szárazanyagtartalmát és PH szintjét is, a sztenderd, kiváló minőség garantálása érdekében. A lekvár üvegekbe töltését, és lezárását követően elvégezzük az üvegek csírátlanítását, másnap pedig következik a címkézés és a lekvárok gyűjtőkartonokba helyezése, hogy szállításra kész állapotban várják a megrendeléseket.