Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Gabijó granola kókuszos 275g

Gabijó granola kókuszos 275g
Laktózmentes Gluténmentes
Gabijó granola kókuszos 275g
  • Vonalkód: 5999860135098
  • Egységár: 5.53 Ft/ g
1 520Ft
Nettó ár: 1 288Ft
Ár hűségpontokban: 1520
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Gabijó granola kókuszos 275g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Gabijó granola kókuszos 275g

Összetevők: gluténmentes zabpehely, datolya, kókuszreszelék (13%), mandula, chia mag, olívaolaj, puffasztott amaránt, természetes vanília aroma, tengeri só, édesítőszer: szteviol glikozidok.

Átlagos tápértékadatok: 100g 55g 55g termék RI* %-ban
 
Energia 1900 kJ / 455 kcal 1045 kJ / 250 kcal 13%
Zsír 22g 12,1g 17%
amelyből telített zsírsavak 8,8g 4,84g 24%
Szénhidrát 49g 27g 11%
amelyből cukrok 14,9g 8,2g 9%
Rost 11,2g 6,2g -
Fehérje 8,72g 4,8g 10%
<0,18g <0,01g 0%
 
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

A gabonafélék a kiegyensúlyozott táplálkozás alapvető részét képezik. A gabonákból készült reggeliző termékek évtizedek óta a családok kedvencei, hiszen amellett, hogy finomak, nagyon praktikusak is, gyorsan reggelit varázsolhatunk az asztalra segítségükkel. Az utóbbi években, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a granolák. De mi is a granola? Egyszerűen mondhatnánk azt is, hogy sült müzli, de annál jóval több! A granola a boltokban kapható, rengeteg cukrot, aromát tartalmazó, többszörösen feldolgozott reggeliző pelyhekkel ellentétben a natúr müzli keverékek előnyeit hordozza, azonban azoknál jóval komplexebb ízélményt ad. Általában zabpehely adja az alapját, amelyet egyéb gabonafélékkel, gyümölcsökkel, magvakkal és ízesítőkkel, fűszerekkel kevernek. A granola készítéséhez szükséges valamilyen édesítő anyag is, ez sok esetben valamilyen szirup, mi datolyát és édesítőszert használunk erre a célja. Termékeinkben a datolya nem csak édesít, de a ragacsossága révén a textúra kialakításában is nagy szerepe van, ahogy az olívaolajnak is, ami sütéskor az imádott ropogósságot és telt ízt hívja elő. 

A granola nem véletlen olyan kedvelt gabonatermék. Azonban egyre többen vannak, akik egészségük megőrzése, vagy valamilyen egészségügyi probléma kapcsán tudatosabban szeretnének étkezni. Rájuk gondoltunk, amikor megalkottuk a termékeinket. 

A készítmények összeállításánál elsődleges szempontunk volt, hogy olyan termékcsalád alternatívát nyújtsunk, mely sokak táplálkozási igényének, étrendi céljainak megfelelő és nem utolsó sorban finom is! A GabiJó granolák ennek megfelelően nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, helyette stevia kivonatot használtunk édesítésre. Ezzel azokra gondoltunk első sorban, akik valamilyen oknál fogva kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, és a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. De szerettük volna azt is, hogy termékeinket azok is bátran ehessék, akik nem fogyaszthatnak glutént, tejet, illetve szóját, ezért termékeink teljes mértékben glutén-, tej-, és szójamentesek. Granoláink a kiegyensúlyozott, egészségtudatos táplálkozás szerves részét képezhetik, hiszen magas rosttartalom is jellemzi őket. 

A GabiJó granolák három ízben elérhetőek, amelyeket nemcsak különböző ízvilág-, hanem eltérő tápanyag-összetétel is jellemez. Granoláink kifejlesztésénél egy felkészült dietetikus szakember közreműködését is igénybe vettük, hogy a termékek tápértékének, illetve összetételének megfelelőségét is biztosítsuk. A papírra vetett kiinduló állapotból sok-sok próbasütést követően, kisebb-nagyobb változtatásokkal jutottunk el a végső változatokig. Így történt, hogy az eredetileg kakaós-kókuszos-törökmogyorós, LowCarb-nak szánt verzióból kókuszos-mandulás ízvilág lett, enyhe vaníliás beütéssel. A narancs/mandarinolajos-proteines változatot pedig kakaós-proteines kombináció váltotta végül, tekintettel arra, hogy a borsóprotein karakteres – sokak számára ismeretlen – ízét a kakaó jobban elfedi, mint a citrusos ízvilág.

A granoláink olyan sütőüzemben készülnek, ahol az egész üzem glutén- és szójamentes, a keresztszennyezés esélye kizárt. Az üzemben búza földolgozása tiltott. Tej, tojás és egyéb táplálékallergének nem kerülhetnek a termékeink közelébe sem. A bejövő alapanyagokon gyorstesztet végzünk, hogy azok gluténmentességéről minden esetben meggyőződjünk. Késztermékeinkre a gluténmentességet igazoló akkreditált minősítések is rendelkezésre állnak. A légkeveréses kemencékben történő sütést megelőzően az alapanyagok összekeverésénél az egész olajos magvakat (dió, mandula, tökmag) apróbb darabokra töretjük, biztosítva, hogy a fogyasztásnál minden egyes falatba jusson belőlük. A sütést követő kíméletes szárításnak köszönhetően termékeink ropogóssága tartósan megmarad.