A Ga-Lexír hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez, az emésztéshez! Régi népi tapasztalat, hogy a keserűanyagok serkentik az emésztést. A Ga-Lexír az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények és fruktóz kerül. Íze kellemes, kesernyés aromájú. Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába. A XVI. század óta ismerik és értékelik a leveleiben lévő keserű anyagokat. Az articsóka fő hatóanyaga a cynarin, amely a keserűanyagokkal együtt májvédő, a máj méregtelenítő funkcióját fokozó hatású. A keserűanyagok serkentik a zsíremésztéshez szükséges epetermelést, elhárítják az epekiválasztás zavarait, jótékonyan hatnak az étkezés utáni teltségérzés és puffadás esetén. Adagolás: 3 x 1-2 mérőpohárnyi (10 ml) gyógykeserű, étkezés közben vagy után. Étkezés előtt fogyasztva étvágyjavítóként hat.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.