Menu
Your Cart

Flavin 7 h kapszula 90db

Flavin 7 h kapszula 90db
Flavin 7 h kapszula 90db
  • Vonalkód: 5999567720153
  • Egységár: 92.67 Ft/ db
  • Korábbi ár: 8340 Ft
Ár: 7 923Ft
Eredeti ár: 8 340Ft
Nettó ár: 6 239Ft
Ár hűségpontokban: 8340

Flavin 7 h kapszula 90db termék vásárlása, rendelése

Flavin 7 h kapszula 90db

A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében játszott szerepét az utóbbi évek tudományos kutatásai megkérdőjelezhetetlenné teszik. A vizsgálatok kimutatták a flavonoidok szívet és érrendszert védő, immunerősítő, daganatellenes, gyulladáscsökkentő, allergiaellenes, májregeneráló hatását. Egyetemi klinikán végzett állatkísérletek igazolják a terméknek a szív és érrendszer rizikófaktoraira (triglicerid, koleszterin, LDL, HDL), valamint az érszűkületekre és érelmeszesedésre kifejtett eredményes hatását.Hét+ egy fajta összetevő liofilizált mag-héj őrlemény, magas polifenol/flavonoid, resveratrol (növényi antioxidáns) tartalommal. 

Készült: 
vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, zselatin, fekete cseresznye mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, fekete ribizli mag-héj szárítmány, pirs ribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, alma héj szárítmány, színezék (titán-dioxid) felhasználásával.

Felhasználási javaslat: 2x2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x2-3 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

A szabadgyökök rendkívül romboló hatásúak. Károsítják sejtjeinket, ami korai öregedéshez vezethet, csökkent immunműködést, gyulladásokat, végül degeneratív megbetegedéseket okoz. A szabadgyökök romboló hatásának csökkentésében a növényi antioxidánsok biológiai tevékenysége óriási jelentőségű, ezek az egészség megőrzésében felbecsülhetetlen értékű szövetségeseink. A kutatások hangsúlyozzák a resveratrol antioxidáns és mutáció ellenes megelőzésben, valamint a daganatok fejlődésének mindhárom szakaszában. A növényi antioxidánsok sejtfiatalítóak, a hagyományos kezelések mellékhatásait csökkentik. 

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
7 571Ft 7 970Ft
Nettó ár:5 962Ft
..
5 462Ft 5 750Ft
Nettó ár:4 301Ft
..
4 209Ft 4 430Ft
Nettó ár:3 314Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.