Menu
Your Cart

Bacsó Béla u. 29. átvételi pontunk nyitva tartása és ügyfélszolgálati elérhetőség: Március 29. péntek - Április 1. hétfő ZÁRVA. Kellemes hosszú hétvégét! 

Nyírfacukor panna vaníliás 50g

Nyírfacukor panna vaníliás 50g
Nyírfacukor panna vaníliás 50g
  • Vonalkód: 5999884035640
  • Egységár: 10.40 Ft/ g
  • Korábbi ár: 510 Ft
Ár: 494Ft
Eredeti ár: 520Ft
Nettó ár: 419Ft
Ár hűségpontokban: 520

Nyírfacukor panna vaníliás 50g termék vásárlása, rendelése

Nyírfacukor panna vaníliás 50g

Miért nyírfacukor?

- mert természetes cukorpótló alternatíva
A Nyírfacukor termékei 100%-ban természetes alapanyagból oldalsav_v4készülnek környezetbarát eljárás során. Sütés vagy főzés során épp úgy viselkedik, mint a hagyományos cukor, így nem kell a recept mennyiségének átszámolásával bajlódni, mint más mesterséges cukorpótlók esetében.

- mert cukorbetegek is fogyaszthatják
A Nyírfacukor felszívódása lassú és egyenletes, nem emeli meg hirtelen a vércukorszintünket, valamint mérsékeltebb inzulinválaszt ad (tehát lebontásához nincs szükségünk inzulinra). Ezért a nyírfacukrot és valamennyi Nyírfacukor termékünket speciális étrendet követők, például cukorbetegek is fogyaszthatják. E tulajdonságát az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) vizsgálatai is alátámasztották.

- mert diéta alatt is használható
Nyírfacukorral a diétázók is bátrabban édesíthetik ételeiket, könnyebben készíthetnek a fogyókúrába illeszthető édességeket, salátadresszingeket. A hagyományos cukor hirtelen emeli meg a vércukorszintet és gyorsan szívódik fel, a nyírfacukor viszont pont ellentétes hatást vált ki szervezetünkben. Ráadásul nem hasznosul teljes egészében a szervezetben, így 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz a hagyományos cukorhoz képest.

- mert sütni-főzni jó vele
Kinézetre és állagra csaknem teljesen egyezik a kristálycukorral, azonos mértékben is édesít, mint hagyományos társa, így nem kell átszámolni a hagyományos cukorral készült receptekben megadott mennyiségeket. Használjuk lekvárok készítéséhez, mert ugyanúgy tartósít, viszont jobban megőrzi a gyümölcs természetes ízét, mint a hagyományos cukor.

- mert a tudatos fog és szájápolás fontos szereplője
A nyírfacukor nemcsak képes megakadályozni a szájban lévő baktériumok savtermelését, de helyrehozhatja a már károsodott fogzománcot, fogyasztásával a lepedék lerakódása is nagyban csökkenhet. Ennek oka, hogy a nyírfacukrot nem képesek lebontani a szánkban található, fogszuvasodásért felelős úgynevezett „rossz” baktériumok, és így nem indul el a savképzés sem. E tulajdonságát az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) vizsgálatai is szintén alátámasztották.

- mert környezetbarát
A Nyírfacukor amellett, hogy BIO minősítésű üzemben készül (bővebben lásd az infografikánkat), és újrahasznosítható a csomagolása, rendelkezik az ISO 14001 Environment Management System minőségbiztosításával is, amely rendelkezik például az anyag és energiafelhasználásról, a szennyezőanyag kibocsátásáról és a keletkezett hulladék kezeléséről is, figyelembe véve a környezetvédelem, a környezetszennyezés megelőzésének szempontjait és a társadalmi-gazdasági igényeket.

- mert fenntartható
A Nyírfacukor amellett, hogy BIO minősítésű üzemben készül 100%-ban GMO mentes alapanyagból (bővebben lásd az infografikánkat), és újrahasznosítható a csomagolása, rendelkezik az ISO 14001 Environment Management System minőségbiztosításával is, amely  az anyag és energiafelhasználást, a szennyezőanyag kibocsátást és a keletkezett hulladék kezelését is szabályozza, figyelembe véve a környezetvédelem, a környezetszennyezés megelőzésének szempontjait és a társadalmi-gazdasági igényeket. Termékeink ezen kívül Life Cycle Assessment (LCA) tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely a termékek környezetre gyakorolt hatásait vizsgálja azok teljes életútja során.

A népszerű Nyírfacukor puding után megérkezett a mennyei Panna krémpuding is, ami főzés nélkül, percek alatt elkészíthető. Csak keverje el egy kis tejjel, vagy bármely tetszőleges növényi itallal, és azonnal kész is a krémes finomság! Hagyja a főzést és az időigényes édességeket, jutalmazza magát Panna krémpudinggal a stresszes és fárasztó hétköznapok végén! Gluténmentes összetevőkből készül, valamint nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kizárólag Nyírfacukorral édesített, ezáltal ez egy, a hagyományosnál kisebb kalóriatartalmú desszert. Egy igazi 2 az 1-ben édesség, hiszen kevesebb folyadék hozzáadásával pudingot, több folyadékkal pedig sodót, vagy desszertkrémet kapunk. A kedvelt és tradicionális kakaó és vanília ízekben elérhető.

Összetevők: xilit, módosított keményítő, sovány tejpor, aromák, színezék (karotinok).
 
A termék hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
 
Gluténtartalmú összetevő nélkül készül!
 
Átlagos tápérték 100 g termékben:
 
Energia 314 kcal/1322 KJ
Fehérje 3,9 g
Zsír <0,5 g
amelyből telített zsírsavak 0,1 g
0,04 g
Rost <0,5 g
Szénhidrát 94 g
ebből xilit 50 g
ebből cukrok 5,5 g
 
Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
3 135Ft 3 300Ft
Nettó ár:2 469Ft
..
1 710Ft 1 800Ft
Nettó ár:1 346Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.