Menu
Your Cart

Possibilis rooibos tea ribizli 100g

Possibilis rooibos tea ribizli 100g
Possibilis rooibos tea ribizli 100g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 5997431700195
  • Egységár: 19.60 Ft/ g
  • Korábbi ár: 1930 Ft
Ár: 1 862Ft
Eredeti ár: 1 960Ft
Nettó ár: 1 466Ft
Ár hűségpontokban: 1960

Possibilis rooibos tea ribizli 100g termék vásárlása, rendelése

Possibilis rooibos tea ribizli 100g

 

A rooibos tea A Rooitea vagy Rooibos tea népszeru, könnyu, zamatos ital Dél-Afrikából. Európában egyre kedveltebb és keresettebb miután felismerték, hogy egészséges üdítô ital, tea készíthetô belôle. A Rooitea nem tartalmaz koffeint és alacsony tannin tartalmú. Emiatt az érzékeny stressz-hatás alatt álló egyének preferálják elsôsorban. Jóízuen fogyasztható forrón, hidegen, cukorral, tejjel. Gyümölcslével, jégkockával egzotikus nyári husítô. Elkészítése megegyezik a fekete teával. A dél-afrikai Cape tartományban honos a növény. Természetes állapotában csak itt található meg a Cedarberg hegyi régió mikroklímájában, a téli esôk áztatta durva homokos talajon. A magvakat február és március tájékán vetik el. Az elsô betakarítás 18 hónap múlva következik. Az aratás során a zúzóhengerek beindítják a levelekben a fermentációt, aminek eredményeképpen felszabadulnak azok a természetes anyagok melyek a rooibos tea egyedi színét, aromáját és illatát adják. A Rooibos teát vékony rétegben szétterítik és a napon szárítják a nedvességet pedig speciális szívóval elszívják. Szortírozás, minôségi osztályozás. Ezt követôen a Rooibos cég által alkalmazott speciális tisztító folyamat következik (pasztörizálás és ismételt szárítás). Az egész folyamat során szoros bakteorológiai monitorizálás történik, biztosítandó a termék higiénés szempontbeli megfelelôségét. Különösen javasolt ingerlékenység, fejfájás, alvászavar, álmatlanság, depresszió esetén minthogy nem tartalmaz koffeint és nyugtató hatású. A Rooibos teában lévô antioxidánsok gátolják a normál sejtekben képzôdô szabad gyökök azon hatását, mely az öregedésért és az immunszisztéma károsodásáért okolhatók.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
1 672Ft 1 760Ft
Nettó ár:1 317Ft
..
1 225Ft 1 290Ft
Nettó ár:965Ft
..
1 691Ft 1 780Ft
Nettó ár:1 331Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.