Menu
Your Cart

Átvételi pont: 1084 Bp. Bacsó Béla u. 29. / Rákóczi térnél - Üzlet és átvételi pont: 1119 Bp. Tétényi út 63. üzletközpont 1.emelet/5.üzlet / Bikás Park

20.000Ft felett GLS automatába 5kg-ig INGYENES, házhoz szállítva súlykorlát nélkül 1.000Ft-ot mi állunk a szállítás díjából!

Natura hajdina natur,Hántolt 250g

Natura hajdina natur,Hántolt 250g
-5 %
Natura hajdina natur,Hántolt 250g
  • Vonalkód: 5997848513746
  • Egységár: 2.12 Ft/ g
Ár: 503Ft
Eredeti ár: 530Ft
Nettó ár: 396Ft
Ár hűségpontokban: 530
RENDELHETŐ
Ez a termék várhatóan 1-3 munkanapon belül összekészítésre kerül.
Személyes átvétel
+ Átvételi díj nélkül. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29. Megrendelés szükséges.
NapiBio BioBolt
+ Átvételi díj nélkül. 1119 Budapest Tétényi út 63. Online rendelések átvétele és bolti vásárlás. A termék képen megjelölt termékek, az aktuális készlettől függően érhetők el. Az árak kis mértékben eltérhetnek az online áraktól.
Csomagautomata
990Ft-tól, 20.000Ft felett ingyenes. Csak átutalás vagy online bankkártya
Futár
1490Ft-tól, 20.000Ft felett 490Ft-tól. Utánvét esetén +300Ft.

Natura hajdina natur,Hántolt 250g termék vásárlása, rendelése

Natura hajdina natur,Hántolt 250g

A hajdina (pohánka) régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve távolították el a kemény héjszerkezetet. Nagyipari méretű hántolása esetén előáztatják, vagy még kissé pörkölik is, ekkor a színe barnás tónust kap. A hőkezelés nélküli hajdinahántolás fehéres színű. Az íze sem olyan erős, mint a barna hajdináé. Beltartalmi értékei mindkét féle hajdinának egyformán említésre méltóak. "A legújabb kutatások alátámasztják a régi megfigyeléseket: a hajdina jótékonyan hat az érrendszeri megbetegedéseknél, a magas vérnyomásban szenvedőknél, a cukorbetegeknél. Bár ez nem pótolhat gyógyszereket, de jótékonyan hat(hat) az életmódváltozás szándékának napi gyakorlatában. A lisztjét búzaliszttel keverve kenyér és tészta alapanyagként használják fel. Töret és szemes formában a jól ismert orosz kása alapanyaga. A hajdina a főzés előtt megpirítva az ételnek enyhe dióízt és illatot kölcsönöz.

Felhasználási javaslat: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve, csíráztatva 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Gyermekektől mindig elzárva tartandó! Mindig olvassa el és kövesse a termék cimkéjén szereplő információkat!
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. A termék átlagos beszerzési idejét, ha az nincs készleten, minden terméknél feltüntetjük. Köszönjük.