Kétféle kínai szójaszósz létezik – világos és sötét. Mindkettő természetesen fermentált, a sötét azonban tovább érlelt – ezért töményebb és erősebb – így inkább szószokhoz, mártásokhoz alkalmasabb.
Használhatjuk főzéshez, mert hosszabban megtartja az ízét a világosnál, és színt is ad az ételnek. Sokan az ázsiai feliratok miatt nem tudják megkülönböztetni a világos szójaszószt a sötéttől. Ilyenkor mindig azt tanácsoljuk, fordítsák meg az üveget, és ha a szójaszósz könnyen lefolyik a falán, akkor világos-, ha pedig megtapad rajta, sötét szójaszószról beszélünk.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.