Menu
Your Cart

Bacsó Béla u. 29. átvételi pontunk nyitva tartása és ügyfélszolgálati elérhetőség: Március 29. péntek - Április 1. hétfő ZÁRVA. Kellemes hosszú hétvégét! 

Shan shi wasabi paszta extra erős 43g

Shan shi wasabi paszta extra erős 43g
Shan shi wasabi paszta extra erős 43g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 9002600283808
  • Egységár: 23.49 Ft/ g
Ár: 960Ft
Eredeti ár: 1 010Ft
Nettó ár: 756Ft
Ár hűségpontokban: 1010

Shan shi wasabi paszta extra erős 43g termék vásárlása, rendelése

Shan shi wasabi paszta extra erős 43g

Wasabi zöldtorma - Wasabia japonica (Miq.) Matsum. japán torma, vaszabi Cápabőrön kell lereszelni. E primitiv halak testét ugyanis durva, a fogakhoz hasonló szaruképződmények fedik. Ezek olyan élesek, hogy az állat támadóit is megsértik. A zöld torma kapható tubusban és porban. Mi a por változatot javasoljuk, mivel abból egyszerűen elkészíthető a szükség szerinti mennyiség, a többi pedig gyakorlatilag korlátlan ideig eláll. A zöld torma por és a belőle készült krém igen csípős, ezért óvatosan kell bánni vele, akárcsak a tömény ecettel. A port ne lélegezzük be, se a por se a krém ne kerüljön a szembe! A zöld torma elkészítése csupán annyiból áll, hogy a port igen kevés vízzel elkeverjük. Az állaga olyan legyen, hogy kis darabokat lehessen levenni belőle pálcikával, vagyis ne legyen folyós, mártásszerű, általában egy rész wasabi-porhoz három rész víz kell.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
827Ft 870Ft
Nettó ár:651Ft
..
960Ft 1 010Ft
Nettó ár:756Ft
..
1 207Ft 1 270Ft
Nettó ár:950Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.