Az Alce Nero paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsomból állítják elő. A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel.
Mosás és szelekció után a paradicsomot megtisztítják a héjtól, kockákra vágják és a következő szakaszba viszik: a paradicsomkoncentrátum hozzáadása után a terméket magas hőmérsékletre melegítik, palackozzák és pasztőrözik, hogy biztosítsák az időbeli stabilitást. Az Alce Nero szerves paradicsompépét adalékanyagok vagy hozzáadott só nélkül készítik.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.