Menu
Your Cart

Long 4 lashes szempillanövesztő szérum 3ml

Long 4 lashes szempillanövesztő szérum 3ml
Long 4 lashes szempillanövesztő szérum 3ml
  • Vonalkód: 5900116020419
  • Egységár: 999.00 Ft/ g
  • Korábbi ár: 9990 Ft
Ár: 6 990Ft
Eredeti ár: 9 990Ft
Nettó ár: 5 504Ft
Ár hűségpontokban: 9990

Long 4 lashes szempillanövesztő szérum 3ml termék vásárlása, rendelése

Long 4 lashes szempillanövesztő szérum 3ml

Hosszú, dús, sűrű szempillára vágysz? De a természet nem volt elég kegyes hozzád? A műszempillát pedig macerásnak találod? Egyébként is százszorta jobban szereted a  természeteset? (megsúgjuk: a fiúk is!) Akkor használj Long 4 Lashes szempillanövesztő szérumot!

Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum a szempillák táplálószere, feladata és célja a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. A Long 4 Lashes javítja a szempillák struktúráját, ráadásul mélyíti azok természetes színét.

Hogyan hat a Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum?

A Long 4 Lashes látványos eredményéért felelős összetevő a bimatoproszt - úgy vélik, hogy jelenleg az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szempillák növekedését. A Bimatoproszt befolyásolja a szőrhagyma aktív növekedési fázisát, ezáltal képes látványosan növelni a szempillák számát, vastagságát és hosszúságát, továbbá hatással van azok passzív/mozdulatlan fázisára is, azaz amikor a szempilláknak már megállt a növekedése. A Bimatoproszt ebben a fázisban meghosszabbítja a szempillák életének hosszát.

Emellett a szérum tartalmaz:

Hialuronsavat – mely hidratálja és simítja a szempillák felületét
B5 Provitamint – mely erősíti és javítja szempillák struktúráját, ennek köszönhetően a szempillák erősebbek, elasztikusabbak és fényesek
Allantoint – mely megelőzi az irritációt és bőrvörösséget, továbbá csillapítja a már kialakult bőrirritációkat
Hogyan alkalmazd a Long 4 Lashes szempillanövesztő szérumot?

A használat előtt távolítsd el az esetleges sminket a szemedről. A szérumot vidd fel a tökéletesen megtervezett applikátorral a száraz és tiszta szemhéj bőrére, a felső szempillák mentén. Alkalmazd naponta egyszer, éjszakára. Vigyázz, hogy a szérum ne kerüljön a szem belsejébe, se az alsó szempillákra.

A szérum rendkívül kiadós: egy 3 ml-s adag elegendő a körülbelül hat hónapos időszakra, így fedezi a javasolt kezelés időtartamát.

A szérumot biztonságosan alkalmazhatják kontaktlencsét viselők, tartós sminket viselők, hennával festett szempillára, meghosszabbított szempillára, valamint esetleges kemoterápiás kezelést követően is.

Tartalom: 3 ml

Összetevők: Víz, pentilén-glikol, pentaeritritil-tetraizosztearát, bimatoproszt, hidrolizált hialuronát, pantenol, allantoin, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, dinátrium-foszfát, trietanolamin, metil-parabén, alkohol.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.