Menu
Your Cart

Első rendelésénél használja ezt a kuponkódot: HELLO23 és 5000Ft rendelés felett 5% kedvezményt adunk!

Babaápolás termékek rendelése, vásárlása

Babaápolás termékek

Nézze meg kínálatunkban a Babaápolás termékeket!

Babaápolás

Habár az anyaság ösztönös életforma, ettől függetlenül nagyon sok dologba bele kell tanulnunk a kicsi mellett. Amikor megszületik az első gyermekünk, mindent meg szeretnénk adni neki, így az sem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket szerzünk be a pici gondozásához. Ne stresszeld túl! Webáruházunk babaápolás és szoptatás kategóriájának termékei között mindent megtalálsz majd, ami ebben segíthet neked!

Ha szívesen bevásárolnál a legfontosabb kiegészítőkből is, akkor ne habozz meglátogatni webáruházunk drogéria kínálatát sem!

Az újszülöttek számára még minden új. Mindennel ismerkednek, de az is előfordul, hogy számos külső hatás irritálja őket. A babaápolás ezért sem egy egyszerű téma, tekintve, hogy valamennyi babatermék használatával tisztában kell lennünk. A szülők jól tudják, hogy a silány minőségű produktumok sokszor csak rontanak a helyzeten. Éppen ezért kell beruháznunk rendszeresen a tökéletes kiegészítőkre. Webáruházunk babaápolás és szoptatás kategóriáján belül olyan darabokra lelhetsz, amelyeknek köszönhetően bármit megadhatunk a kicsinek.

Egy háztartásban számos kellékre szükség lehet. A babák egészsége mellett oda kell még figyelnünk a kismamák állapotára is, s higiéniai, kozmetikai vagy a háztartás más eszközei is segítenek megtartani otthon az egyensúlyt, amely a kisbaba szempontjából is lényeges. 

A következő pár sorban most elkalauzollak a babavilág területére, ahol megismerkedhetsz azokkal a nélkülözhetetlen babápolási kiegészítőkkel, amelyeket minden nap alkalmazunk szülőként!

A legérzékenyebb pont; a baba bőre

Babakrémek, törlőkendők és fürdetők, nagyjából ezekkel a termékekkel találhatod magad szembe először a weboldalunkon. Nem véletlenül fektettünk ekkora hangsúlyt ezen produktumokra, hiszen az újszülöttek bőre még ebben az időszakban rendkívül érzékeny. Mivel ez az ún. elsődleges érintkezési pont a külvilággal, óvnunk kell azt. Hogyan és milyen eszközökkel? 

A kisbabák bőre hajlamos kiszáradni. Ezért folyamatos táplálása kifejezetten lényeges. Ma már a testápolók és olajok mellett olyan különlegességeket is beszerezhetsz, mint amilyen a Stadelmann kakukkfű - mirtusz balzsamunk is. Az ebben fellelhető gyógynövénykeverék influenza idején a köhögés - és a hörgőpanaszok kezelésében fejtik ki hatását. 

Amennyiben a hagyományosabb bőrápolás van terítéken, ápolókrémeink között is érdemes keresélni, hiszen ezek mindegyike védelmet nyújt a kiszáradással szemben.

Babaápolás, szoptatás - Mire lehet még szükség?

Biztosan tisztában vagy vele, hogy a babaápolás azért ennél jóval összetettebb feladat, így más területek eszközei sem maradhatnak ki a felsorolásból. 

A babafürdetés szintén speciális készítményeket igényel. Ilyen például a babafürdető vagy a babaszappan is. A Himalaya termékcsalád egyedi összetevőkből álló termékei kíméletesek a bőrhöz, nyugtatják azt és segítenek visszaállítani az optimális nedvességtartalmát. 

Végül, de nem utolsósorban ne feledkezz meg az olyan felszerelésekről sem, mint amilyen az orrszívó, a pelenka vagy a cumisüveg. Ezek előnye, hogy minden “szuperanyukás -szuperapukás” helyzetre felkészülhetünk velük.

Tudom, hogy ti is “szuperszülők” vagytok! Ha a világot nem is, de a gyereket meg kell mentenünk minden nap, s a legnagyobb hatalom a szeretet! Keresd fel webáruházunkat, hogy neked is segíthessünk! Válaszd ki a legszimpatikusabb termékeket, majd kattints a “Kosárba” opcióra!

..
3 000Ft
Nettó ár:2 362Ft
..
620Ft
Nettó ár:488Ft
..
1 970Ft
Nettó ár:1 551Ft
..
2 660Ft
Nettó ár:2 094Ft
..
3 460Ft
Nettó ár:2 724Ft
..
2 270Ft
Nettó ár:1 787Ft
..
2 000Ft
Nettó ár:1 575Ft
..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
..
360Ft
Nettó ár:283Ft
Tételek: 1 - 20 / 59 (3 oldal)