Menu
Your Cart

Céges karácsonyi ajándékcsomagok összeállítását is vállaljuk, érdeklődjön elérhetőségeinken! ÖTLETEK

Babaápolás termékek rendelése, vásárlása

Babaápolás termékek

Nézze meg kínálatunkban a Babaápolás termékeket!

Babaápolás

Habár az anyaság ösztönös életforma, ettől függetlenül nagyon sok dologba bele kell tanulnunk a kicsi mellett. Amikor megszületik az első gyermekünk, mindent meg szeretnénk adni neki, így az sem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket szerzünk be a pici gondozásához. Ne stresszeld túl! Webáruházunk babaápolás és szoptatás kategóriájának termékei között mindent megtalálsz majd, ami ebben segíthet neked!

Ha szívesen bevásárolnál a legfontosabb kiegészítőkből is, akkor ne habozz meglátogatni webáruházunk drogéria kínálatát sem!

Az újszülöttek számára még minden új. Mindennel ismerkednek, de az is előfordul, hogy számos külső hatás irritálja őket. A babaápolás ezért sem egy egyszerű téma, tekintve, hogy valamennyi babatermék használatával tisztában kell lennünk. A szülők jól tudják, hogy a silány minőségű produktumok sokszor csak rontanak a helyzeten. Éppen ezért kell beruháznunk rendszeresen a tökéletes kiegészítőkre. Webáruházunk babaápolás és szoptatás kategóriáján belül olyan darabokra lelhetsz, amelyeknek köszönhetően bármit megadhatunk a kicsinek.

Egy háztartásban számos kellékre szükség lehet. A babák egészsége mellett oda kell még figyelnünk a kismamák állapotára is, s higiéniai, kozmetikai vagy a háztartás más eszközei is segítenek megtartani otthon az egyensúlyt, amely a kisbaba szempontjából is lényeges. 

A következő pár sorban most elkalauzollak a babavilág területére, ahol megismerkedhetsz azokkal a nélkülözhetetlen babápolási kiegészítőkkel, amelyeket minden nap alkalmazunk szülőként!

A legérzékenyebb pont; a baba bőre

Babakrémek, törlőkendők és fürdetők, nagyjából ezekkel a termékekkel találhatod magad szembe először a weboldalunkon. Nem véletlenül fektettünk ekkora hangsúlyt ezen produktumokra, hiszen az újszülöttek bőre még ebben az időszakban rendkívül érzékeny. Mivel ez az ún. elsődleges érintkezési pont a külvilággal, óvnunk kell azt. Hogyan és milyen eszközökkel? 

A kisbabák bőre hajlamos kiszáradni. Ezért folyamatos táplálása kifejezetten lényeges. Ma már a testápolók és olajok mellett olyan különlegességeket is beszerezhetsz, mint amilyen a Stadelmann kakukkfű - mirtusz balzsamunk is. Az ebben fellelhető gyógynövénykeverék influenza idején a köhögés - és a hörgőpanaszok kezelésében fejtik ki hatását. 

Amennyiben a hagyományosabb bőrápolás van terítéken, ápolókrémeink között is érdemes keresélni, hiszen ezek mindegyike védelmet nyújt a kiszáradással szemben.

Babaápolás, szoptatás - Mire lehet még szükség?

Biztosan tisztában vagy vele, hogy a babaápolás azért ennél jóval összetettebb feladat, így más területek eszközei sem maradhatnak ki a felsorolásból. 

A babafürdetés szintén speciális készítményeket igényel. Ilyen például a babafürdető vagy a babaszappan is. A Himalaya termékcsalád egyedi összetevőkből álló termékei kíméletesek a bőrhöz, nyugtatják azt és segítenek visszaállítani az optimális nedvességtartalmát. 

Végül, de nem utolsósorban ne feledkezz meg az olyan felszerelésekről sem, mint amilyen az orrszívó, a pelenka vagy a cumisüveg. Ezek előnye, hogy minden “szuperanyukás -szuperapukás” helyzetre felkészülhetünk velük.

Tudom, hogy ti is “szuperszülők” vagytok! Ha a világot nem is, de a gyereket meg kell mentenünk minden nap, s a legnagyobb hatalom a szeretet! Keresd fel webáruházunkat, hogy neked is segíthessünk! Válaszd ki a legszimpatikusabb termékeket, majd kattints a “Kosárba” opcióra!

..
1 760Ft
Nettó ár:1 386Ft
..
2 180Ft
Nettó ár:1 717Ft
..
1 120Ft
Nettó ár:882Ft
..
1 090Ft
Nettó ár:858Ft
..
690Ft
Nettó ár:543Ft
..
2 300Ft
Nettó ár:1 811Ft
..
4 060Ft
Nettó ár:3 197Ft
..
5 900Ft
Nettó ár:4 646Ft
..
3 370Ft
Nettó ár:2 654Ft
..
6 050Ft
Nettó ár:4 764Ft
..
7 350Ft
Nettó ár:5 787Ft
..
1 800Ft
Nettó ár:1 417Ft
..
690Ft
Nettó ár:543Ft
..
3 730Ft
Nettó ár:2 937Ft
..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
..
2 630Ft
Nettó ár:2 071Ft
Tételek: 1 - 20 / 23 (2 oldal)