Menu
Your Cart

Kismama termékek rendelése, vásárlása

Kismama termékek

Nézze meg kínálatunkban a Kismama termékeket!

Ebben a kategórában gyűjtöttük össze az Édesanyáknak készült termékeket.

A kismama élet nem könnyű. Nem könnyű, mert számos olyan speciális termékre, eszközre van szüksége, amelyeket máskor mellőzhetne. Most azonban nemcsak róluk van szó, hanem az apróságról is. Ahhoz, hogy neked, anyukának és a kicsinek mindene meglegyen, nézz körül kínálatunkban!

Kismamaként sokkal többet kell törődnünk magunkkal, ilyenkor ugyanis rendkívül fontos az egyensúly megteremtése. Webáruházunk drogéria kínálatában számos, az életedet megkönnyítő produktumra lelhetsz! Nézz be hozzánk!

Rohanó élet, rohanó életmód. Manapság mindannyian ezt érezzük, azonban kicsit átértékeljük a dolgokat, amikor gyermeket várunk. Ilyenkor mindenki lassít valamennyire, hiszen már nem mi leszünk a legfontosabbak, hanem a kicsi. Anyukaként a pici és a saját egészségünk támogatása az első. Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy minden könnyen elérhető legyen számotokra.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy a külső vagy a belső “ápolásról” van-e szó? Valójában egyik sem kevésbé lényeges a másiknál, mivel egyensúly csak úgy alakulhat ki az életünkben, ha mindkét területre odafigyelünk. Webáruházunk ezen kategóriáján belül sok-sok praktikus termékkel találkozhatsz, amelyek téged is támogatnak ebben a törekvésedben!

Hasznos kiegészítők anyukáknak

Kínálatunkban először barangolva már biztosan észrevetted, hogy az az élet valamennyi területét lefedi. Nos, egy külön kategóriát szántunk a kismamatermékeknek, amelyek bizony a babavárás meghatározó kellékei lehetnek. De milyen darabok tartoznak ide?

A válasz egyszerű. Amennyiben a kismama jól érzi magát, akkor a gyerek is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem törődnek eleget magukkal a várandósság idején, pedig ilyenkor nagyon lényeges elérnünk azt az egyensúlyi állapotot, ami a kicsire is kihat. Így nemcsak fizikailag lesz egészséges, de szellemileg is “jó energiákat” adhatunk át neki. 

A terhesség alatt elég nehéz kényelmes életet élnünk, de nem olyan lehetetlen ez sem. Komfortosabbá varázsolhatjuk a napjainkat például néhány speciális, anyukás termékkel. Ilyen például a kismama harisnyanadrág is. Ez úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen kövesse a has vonalát, elöl és hátul is betéttel van ellátva, ráadásul széles gumírozásának köszönhetően nem érezzük majd kellemetlenül magunkat benne. Kapható bézs és fekete színben is. 

Ugyanilyen hasznos lehet egy prémium melltartóbetét is, amely kifejezetten a szoptatás ideje alatt érzékennyé váló bőr igényeire lett kifejlesztve. Légáteresztő, nedvszívó, öntapadós és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Termékek testünk és lelkünk védelme érdekében

A kategórián belül keresgélve számos minőségi kiegészítő vár még rád, amelyek a test és lélek ápolásában egyaránt segítenek neked.

Nem szabad megfeledkeznünk kismamaként a vitaminokról sem. Természetesen fontos a megfelelő étrend kialakítása, de ebben az időszakban kell egy kis rásegítés is. A Trimeszter várandósvitamin tabletta olyan szerves kötésű ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a kismamák számára. Összetevői között ott van még a magnézium, a kalcium, a vas, valamint az A-, B6- és B12-, D-vitaminok és a cink is. 

Amennyiben szeretnél te is megbízható helyről vásárolni, kiváló termékeket, akkor keresd fel bátran webáruházunkat! Itt te magad választhatod ki a számodra szimpatikus termékeket, és egyetlen kattintással a “Kosárba” is helyezheted azokat!

Egységár: 271.00 Ft/ ml
..
2 575Ft 2 710Ft
Nettó ár:2 027Ft
Egységár: 67.00 Ft/ db
..
1 910Ft 2 010Ft
Nettó ár:1 504Ft
Egységár: 191.83 Ft/ db
..
21 869Ft 23 020Ft
Nettó ár:17 220Ft
Egységár: 290.00 Ft/ ml
..
2 755Ft 2 900Ft
Nettó ár:2 169Ft
Egységár: 210.00 Ft/ ml
..
3 990Ft 4 200Ft
Nettó ár:3 142Ft
Egységár: 360.00 Ft/ ml
..
1 710Ft 1 800Ft
Nettó ár:1 346Ft
Egységár: 22.78 Ft/ g
..
779Ft 820Ft
Nettó ár:613Ft
Egységár: 1890.00 Ft/ db
..
1 796Ft 1 890Ft
Nettó ár:1 414Ft
Egységár: 87.40 Ft/ ml
..
4 151Ft 4 370Ft
Nettó ár:3 269Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)