Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Dreamfield termékek rendelése, vásárlása

Dreamfield termékek kedvező áron a NapiBio.hu webáruházban.

Dreamfield termékek

Dreamfield.A tönkölybúza az egyik legősibb gabonafajta, a Kárpát-medencében nyolcezer éve terem. Jótékony hatásáról már a német bingeni Szent Hildegárd is írt a XII. század közepén. A tönkölybúza negyven olyan ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek felszívódnak és semlegesítik a savas folyamatokat. Pelyvája 90%-ban kovasavat tartalmaz, amely évekig párolog; ennek a kisugárzásnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a tönkölypelyva párna. A kovasav bőrön keresztül behatol a kötőszövetbe, ezáltal enyhíti a reumás és az izületi fájdalmakat, a krónikus gyulladásokat, csökkenti a hát és derékfájást.
 
A tönkölyhéj levegős, könnyű mégis stabil töltetet ad, tehermentesíti a nyakizmokat, így tökéletesíti a nyaki vérellátást. Segít a nyak és váll fájdalmakon és az ebből kialakuló migrénes fejfájás enyhítésében. A tönkölypelyva héjjal töltött párna kényelmes fekvést biztosít, optimálisan támasztja meg a testet, felveszi a fej és a test vonalát, így ellazítja az izmokat, segíti a nyugodt és mély alvást.
 
A gabonahéj töltet jól átszellőzik, nem melegszik túl, így izzadós tipusoknak is nagyon jó választás a tönkölypelyva párna. A gabonahéj halk zizegésével a természetet varázsolja körénk, ahol a testünk és a lelkünk egyaránt megpihen, így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá és pihentetővé. 


Dreamfield parajdi sópárna gyógynövényekkel 1200g
-29 %
Egységár: 13.95 Ft/ g
..
1 990Ft 2 790Ft
Nettó ár:1 567Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)