Menu
Your Cart

Clearspring nori-Shusi piritott alga 7 lap

Clearspring nori-Shusi piritott alga 7 lap
Clearspring nori-Shusi piritott alga 7 lap
  • Vonalkód: 5021554001072
  • Egységár: 377.14 Ft/ lap
2 640Ft
Nettó ár: 2 079Ft
Ár hűségpontokban: 2640

Clearspring nori-Shusi piritott alga 7 lap termék vásárlása, rendelése

Clearspring nori-Shusi piritott alga 7 lap

Összetevők: szárított és pirított NORI tengeri alga ( Pyropia yezoensis ). 

A termék természetéből adódóan nyomelemekben tartalmazhat hal , puhatestű és/vagy tengeri rák állatszármazékokat Netto tömeg: 17 gr 

A Clearspring áttetsző , sötétzöld színű pirított SUSHI NORI lap ( 7 db)  közvetlenül snackként, illetve sushi alapanyagaként fogyaszható termèk. 

A Clearspring Nori készítése: A Clearspring Nori tengeri növény termesztése és feldolgozása hagyományos módszerek alapján történik Kyushu szigetén , Japánban. Míg számos tengeri alga ( hijiki, arame és dulse) begyűjtése vadon körülmények között történik, addig a Norit  kultúrnövényként kezelik Japánban és egyéb kelet-ázsiai országokban. 

Bár eredetileg a begyűjtése vadon körülmények között történt, 300 éve kultúrnövényként termesztik. Bambuszrudakon kifeszített ès a nori spóráival átitatott  fonott hálókat  merítenek meleg és sekèly tengeröblökbe úgy, hogy akár alacsony , akár magas vízállás idején is biztosítva legyen a nori a növekedéséhez szükséges maximális napfènymennyiség,  továbbá az állandó vízalatti tartózkodás lehetősége. 

A hidegebb hónapokban az ízletes nori palánták a hálókat teljesen beterítve megnőnek , majd télen,  begyűjtésük idején a hálókat kitéve a partra, átmossák, vékony lapokká felaprózva  kiszárítják őket.  A ropogós norilapok lágy pirításuknak köszönhetően érik el áttetsző zöld színüket,  dióhoz hasonló fenséges ízvilágukat.

Írjon véleményt a termékről
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.