Menu
Your Cart

Biointimo Intim Betét Night 8 db

Biointimo Intim Betét Night 8 db
Biointimo Intim Betét Night 8 db
  • Vonalkód: 5999886179014
  • Egységár: 136.25 Ft/ db
  • Korábbi ár: 960 Ft
Ár: 1 036Ft
Eredeti ár: 1 090Ft
Nettó ár: 815Ft
Ár hűségpontokban: 1090

Biointimo Intim Betét Night 8 db termék vásárlása, rendelése

Biointimo Intim Betét Night 8 db

A Biointimo alapvetően női higéniás termékeket gyártó márka, aminek a különlegessége, hogy az első boltban kapható hemolitikus intim betéteket készíti, amik természetes úton, hozzáadott illatanyagok nélkül bontják a vért.

8 db betét, 1 db PH-teszt.

Intim betét a menstruáció napjaira vagy az inkontinencia tüneteinek semlegesítésére. Szárazon és tisztán tart egész éjjel, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít. Óriási nedvszívó képességének köszönhetően egész éjjel képes magába zárni a folyadékot. Tamponhasználóknak is ajánlott, hiszen az orvosok éjjelre a betét használatát javasolják a tampon helyett. Az anion tartalmú Biointimo Night biztonságot ad, miközben természetes anyagai nem okoznak irritációt és allergiát. Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere.A csomagolás tartalmaz egy gyorstesztet is a hüvelyváladék pH-értékének meghatározására.

Összetevők: Polipropilén, Inoizált Poliészter, Polietilén fehérített cellulóz, abszorbens gél.

Használata: kimondottan erős, nagyon intenzív menstruációs vérzéshez éjjel-nappal, vagy éjszakai használatra betéthasználó hölgyeknek erős vérzésnél, vagy szülés előtt nagy mennyiségű magzatvíz felfogására, vagy a szülést követő lábadozás idején; illetve inkontinenciás tünetek esetében is kiváló segítség lehet vékony viselete miatt.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
5 472Ft 5 760Ft
Nettó ár:4 309Ft
..
912Ft 960Ft
Nettó ár:718Ft
..
1 510Ft 1 590Ft
Nettó ár:1 189Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.