Menu
Your Cart

BIO termékek rendelése, vásárlása

BIO termékek

Nézze meg kínálatunkban a BIO termékeket!

Bio termékek

Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek használatával biztosíthatjuk az adalékanyag-mentes életmódot. A folyamatos minőségi kontrollnak és ellenőrzésnek köszönhetően a biotermékek gyártói biztosan azt kínálják, amit termékük csomagolására felvezetnek, ezért a különböző diéta vagy ételallergia betartását is könnyebbé teszik.

Kínálatunk folyamatosan megújul, rendre töltjük fel a piacon megjelenő új termékeket, így ha ezeket részesíted előnyben, nézz be gyakran hozzánk, azon vagyunk, hogy az újdonságokat elhozzuk neked, és hogy mindig megtaláld, amit éppen keresel.

Online boltunk létrehozásánál elsődleges szempont volt egy olyan tér létrehozása, ahol a vásárló egy helyen megtalálja az egészséges életmód, drogéria, biotermékek, babaápolás, öko és földbarát tisztítószerek témájában a termékek széles választékát. Úgy, ahogy a biotermékeket tartalmazó oldalon is láthatod, minden kategóriában igyekeztünk egy tartalmas, sok terméket kínáló online piacot nyitni, hogy a vásárló számára biztosítsuk az egy boltban történő vásárlás lehetőségét. Jelenleg üzletünkben közel 1000 terméket vásárolhatsz meg.

Válogass a biotermékek között pár kattintással

A nálunk található biotermékek széles választéka garantálja, hogy egy helyen megtalálj mindent, és ne kelljen több boltban leadni a rendelésed. A termékek fajtái közül több alternatívát is kínálunk. Igyekeztünk weblapunk struktúráját úgy kialakítani, hogy gyorsan megtalálhasd a számodra fontos terméket, így ha a bal oldalon elhelyezkedő keresési mezőkben beállítod a szűrési preferenciáidat, jó eséllyel rögtön megtalálod, amit szeretnél. 

A keresőmező kitöltésével azonnal megtalálhatod azt a terméket, amiért célirányosan benéztél hozzánk. Abban az esetben, ha szeretnél jobban szétnézni, válogatni több termék között, vagy összehasonlítani, hogy melyik áru megvásárlása volna az előnyösebb számodra, a bal oldalon elhelyezkedő szűrés céljából létrehozott sávban bejelölheted a gyártókhoz, állaghoz, ízesítéshez, árkedvezményhez, mentességhez, színhez, ásványianyag-tartalomhoz, típushoz, anyaghoz kapcsolódó elvárásaidat.

Oldalunkat igyekeztük úgy alakítani, hogy maga a vásárlás könnyed kikapcsolódás legyen. Ahhoz, hogy az oldal nézete a legkényelmesebb legyen számodra, a termékek sorát megelőző beállítási mezőnél választhatod ki, milyen formában mutassa az oldalon megjelenő termékeket: ez választásod szerint lehet lista vagy táblázatos megjelenítés.

Szintén te döntesz arról, hogy a kínálatot milyen sorrendben jelenítse meg az oldal - ennek beállítását a rendezés szempontjainál választhatod ki.

Vásárlás egyszerűen

Amikor megvan a számodra legelőnyösebb oldalmegjelenítés, a terméket egyszerűen a biotermék kategóriaoldaláról is berakhatod kosaradba, de abban az esetben, ha egyes termékkel kapcsolatban további információra van szükséged, kattints a listában szereplő termékfotóra, így rögtön láthatod az ahhoz tartozó legfontosabb tudnivalókat. 

Ahogy lejjebb görgeted az oldalt, az ide tartozó konkrét leírásban is fontos részleteket láthatsz, így információt kapsz az összetétel, allergének, mennyiségek pontos leírásának tekintetében, de a termék átvételével kapcsolatos információkat, illetve korábbi vásárlói vélemények leírását is itt találhatod. A termék főoldalán szintén kosaradba rakhatod a kívánt portékát.

Regisztrálj oldalunkon a gyors és követhető rendelésleadás és -követés miatt.

..
1 320Ft
Nettó ár:1 039Ft
..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
..
1 470Ft
Nettó ár:1 157Ft
..
3 830Ft
Nettó ár:3 016Ft
..
7 870Ft
Nettó ár:6 197Ft
..
1 410Ft
Nettó ár:1 110Ft
..
1 180Ft
Nettó ár:929Ft
..
1 180Ft
Nettó ár:929Ft
..
1 220Ft
Nettó ár:961Ft
..
1 180Ft
Nettó ár:929Ft
..
2 780Ft
Nettó ár:2 189Ft
..
3 550Ft
Nettó ár:2 795Ft
Tételek: 1 - 20 / 1157 (58 oldal)