Menu
Your Cart

Őszi nyitva tartás! Bacsó Béla u. 29. átvételi pontunk nyitvatartása: Hétfő, Péntek 10-17, Kedd-Szerda-Csütörtök 10-18 óra között.

Módosultak szállítási feltételeink is  ITT elolvashatja.

Armonia termékek rendelése, vásárlása

Armonia termékek kedvező áron a NapiBio.hu webáruházban.

Armonia termékek

Az 1980-ban Ibizán létrehozott Armonía Cosmética Natural egy spanyol márka, amely egy családi vállalkozáshoz tartozik, amely bizonyított eredménnyel kiváló minőségű kozmetikumokat kínál a bőr kezeléséhez és a szépségápoláshoz.

A hatékony hatóanyagok kiválasztása, az alapanyagok eredetének ellenőrzése és az egyes bőrtípusok számára megfelelő tápszerek tanulmányozása révén az Armonía Cosmética Natural képes kombinálni a természetes kivonatok előnyeit, amelyeket a természet hagyományosan a legtisztább állapotában kínál nekünk. , a legavantgárdabb tudományos kutatással, valamint a természetes és organikus kozmetikumok etikájának és fenntarthatóságának elvei alapján, amelyek bizonyos összetevők, a hatóanyagok koncentrációinak és gyártási módszereinek használatát is szabályozzák, a legmegfelelőbb formulák kidolgozása és az igények kielégítése érdekében. az élet minden szakaszában.


Nincs listázandó gyártó(k).