Arianna orrszívó porszívó 1db
Arianna
Arianna

Arianna orrszívó porszívó 1db

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.
A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.
Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. 
Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is.
Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna orrszívó-porszívó. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.
Az Arianna orrszívó használata:
Az A jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfejet. A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalt is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.
Az orrszívó mosása, antibakteriális, folyékony szappannal vagy mosogatószerrel.
További információért kattintson ide!
Az orrszívó fertőtlenítése
Az eszközök kifőzése.

'5999880412018'
'5999880412018'
'5999880412018'
Arianna orrszívó porszívó 1db

Arianna orrszívó porszívó 1db

Arianna orrszívó porszívó 1db
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.560Ft
Cikkszám:  '5999880412018'
Státusz: 
Rendelésre, összekészítési idő átlagosan 2-3 munkanap

Egységár:  1560 Ft/ db

Méret: 1db

Arianna

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

Önnek ajánljuk