Ajánló

Arianna orrszívó porszívó 1db
Arianna
Arianna

Arianna orrszívó porszívó 1db

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.
A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.
Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. 
Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is.
Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna orrszívó-porszívó. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.
Az Arianna orrszívó használata:
Az A jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfejet. A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalt is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.
Az orrszívó mosása, antibakteriális, folyékony szappannal vagy mosogatószerrel.
További információért kattintson ide!
Az orrszívó fertőtlenítése
Az eszközök kifőzése.

'5999880412018'
'5999880412018'
'5999880412018'
Arianna orrszívó porszívó 1db
0 stars, based on 0 reviews

Arianna orrszívó porszívó 1db

Arianna orrszívó porszívó 1db
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.720Ft
Cikkszám:  '5999880412018'
Státusz: 
Rendelésre, összekészítési idő átlagosan 2-3 munkanap

Egységár:  1720.00 Ft/db

Méret: 1db

Arianna

0  (0)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

Önnek ajánljuk