Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml
Mayam
Mayam

Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml

Az Acmella Oleracea vagy paracress vagy régi nevén Acmella Spilanthes -amely egyúttal az INCI neve is. Brazíliában honos növény, napjainkban egész évben virágzik a trópisi vidékeken és Madagaszkér szigetén és Reunion területén már évszázadok óta gyógynövényként használatos. Kozmetikai szempontból a magas alkilamid tartalmáért érdekes. 

Ez a kivonat tömény, stabil és könnyű a készítményekbe belefoglalni. Az acmella kivonatot beleépíthetjük kozmetikai készítmények széles skálájába, legyenek azok folyékony vagy szilárd halmazállapotúak.

HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT    Hosszú időn keresztül a bőrben található kollagén különleges figyelmet kapott, ami a védelmét, serkentését és javítását illeti. Ezzel a hatóanyaggal a figyelem  a kollagént körülvevő környezetre irányul, a bőr szerkezetének megerősítése lévén az új cél. A bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökken a bőr felületének a sprődsége, egyenetlensége. A kivonatnak egy jól meghatározott öregedésgátló hatása van, az alap mechanizmus a belülről történő feszítés.

Szinonimák: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress

Előállítási mód: a növény virágaiból egy olajos alapban készülő a kivonat (frakcionált kókuszolajban)

Eredet és minőség: teljes mértékben természetes, adalékmentes, illatosító- és tartosítómentes. A növény földrajzi származása Dél-Afrika, a kivonat Franciaországban készült.

MEGJELENÉSI FORMA: tiszta, kissé sárgás színű folyadék, szagtalan.
Borostyánszínű, csepegtetővel ellátott üvegcsébe csomagolva, Újrahasználható és újrahasznosítható.
Sűrűség: 0.95

Összetevők (INCI): caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract

Tulajdonságok:

serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást
megszilárdítja a dermát, feljavítja a bőr sűrűségét
belülről hatva kölcsönöz feszességet a bőrnek
megerősíti a bőr szerkezetét
csökkenti a bőr sprődségét, egyenetlenségét
ösztönözve a sejt dinamizmusát, összehúzza a bőr sejthálóját
azonnali és hatásos bőregységesítő hatású
igazolt, látható hatékonyság az első használat után
oxidációra ellenálló, hőre nem érzékeny
Alkalmazások

Az arcbőrre: öregedésgátló kezelésekhez, ránctalanító krémekbe és szérumokba, arckontúr formáló készítményekbe
szemkontúr és ajakkontúr számára kialakított készítményekbe
a testre: szerkezetjavító krémekbe, bőrfeszesítő, striák elleni, szülés utáni, fogyókúrák utáni készítményekbe, krémekbe, alakformáló krémekbe
smink termékekbe: arc alapozó, rúzs, arcfeltöltő
A KOZMETIKÁBAN
ajánlott használatos adagolás 2%
a készítési folyamat végén adagoljuk, de a hőre ellenálló
olajak és szérumok összetevőjeként
krémek és emulziók összetevőjeként
vízmentes készítmények összetevőjeként
minden típusú bőrre alkalmas
kortól föggetlenül használható, viszont a fiatal és feszes bőrnek nincs föltétlenül szüksége ennek a kivonatnak a hatására
a bőr nem "szokik hozzá" ehhez a hatóanyaghoz
Tárolás: 

hűvös helyen, zárt edényben, közvetlen fénytől és hőtől védve
Biztonsági adatok:

ne nyeljük le
tartsuk be az előírt adagolást
külső használatra!

N-M-1267
N-M-1267
N-M-1267
Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml
0 stars, based on 0 reviews

Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml

Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.060Ft
Cikkszám:  N-M-1267
Státusz: 
Nincs készleten! Akár 2 hétnél hosszabb várakozás

Egységár:  212.00 Ft/ml

Méret: 5ml

Mayam

0  (0)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat, nem tudjuk kiszolgálni. Köszönjük.

További Mayam termékek

Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml

Az Acmella Oleracea vagy paracress vagy régi nevén Acmella Spilanthes -amely egyúttal az INCI neve is. Brazíliában honos növény, napjainkban egész évben virágzik a trópisi vidékeken és Madagaszkér szigetén és Reunion területén már évszázadok óta gyógynövényként használatos. Kozmetikai szempontból a magas alkilamid tartalmáért érdekes. 

Ez a kivonat tömény, stabil és könnyű a készítményekbe belefoglalni. Az acmella kivonatot beleépíthetjük kozmetikai készítmények széles skálájába, legyenek azok folyékony vagy szilárd halmazállapotúak.

HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT    Hosszú időn keresztül a bőrben található kollagén különleges figyelmet kapott, ami a védelmét, serkentését és javítását illeti. Ezzel a hatóanyaggal a figyelem  a kollagént körülvevő környezetre irányul, a bőr szerkezetének megerősítése lévén az új cél. A bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökken a bőr felületének a sprődsége, egyenetlensége. A kivonatnak egy jól meghatározott öregedésgátló hatása van, az alap mechanizmus a belülről történő feszítés.

Szinonimák: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress

Előállítási mód: a növény virágaiból egy olajos alapban készülő a kivonat (frakcionált kókuszolajban)

Eredet és minőség: teljes mértékben természetes, adalékmentes, illatosító- és tartosítómentes. A növény földrajzi származása Dél-Afrika, a kivonat Franciaországban készült.

MEGJELENÉSI FORMA: tiszta, kissé sárgás színű folyadék, szagtalan.
Borostyánszínű, csepegtetővel ellátott üvegcsébe csomagolva, Újrahasználható és újrahasznosítható.
Sűrűség: 0.95

Összetevők (INCI): caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract

Tulajdonságok:

serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást
megszilárdítja a dermát, feljavítja a bőr sűrűségét
belülről hatva kölcsönöz feszességet a bőrnek
megerősíti a bőr szerkezetét
csökkenti a bőr sprődségét, egyenetlenségét
ösztönözve a sejt dinamizmusát, összehúzza a bőr sejthálóját
azonnali és hatásos bőregységesítő hatású
igazolt, látható hatékonyság az első használat után
oxidációra ellenálló, hőre nem érzékeny
Alkalmazások

Az arcbőrre: öregedésgátló kezelésekhez, ránctalanító krémekbe és szérumokba, arckontúr formáló készítményekbe
szemkontúr és ajakkontúr számára kialakított készítményekbe
a testre: szerkezetjavító krémekbe, bőrfeszesítő, striák elleni, szülés utáni, fogyókúrák utáni készítményekbe, krémekbe, alakformáló krémekbe
smink termékekbe: arc alapozó, rúzs, arcfeltöltő
A KOZMETIKÁBAN
ajánlott használatos adagolás 2%
a készítési folyamat végén adagoljuk, de a hőre ellenálló
olajak és szérumok összetevőjeként
krémek és emulziók összetevőjeként
vízmentes készítmények összetevőjeként
minden típusú bőrre alkalmas
kortól föggetlenül használható, viszont a fiatal és feszes bőrnek nincs föltétlenül szüksége ennek a kivonatnak a hatására
a bőr nem "szokik hozzá" ehhez a hatóanyaghoz
Tárolás: 

hűvös helyen, zárt edényben, közvetlen fénytől és hőtől védve
Biztonsági adatok:

ne nyeljük le
tartsuk be az előírt adagolást
külső használatra!


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml vásárlása:
Adja le Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló felületaktív hatóanyag 5ml ára: 1.060Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja, illetve a termék oldalon, a termék elérhetőségénél.)

Köszönjük.

Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - Kizárólag értesítést követően.
Nyitva tartás: Hétfőn: ZÁRVA, Kedd: 13:00-18:00, Szerda-Csütörtök-Péntek 11:00-18:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről részletesen fiókjában is tájékozódhat, kattintson a rendelés részleteihez és tételesen láthatja a már bekészítet termékeket. Érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk