A Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket. A hozzáadott gyümölcsnek köszönhetően a sillerbor epres karakterisztikája még inkább felerősödik ebben a különleges zamatú villányi epres borlekvárban. A villányi epres borlekvár intenzív zamatállománya miatt kiegészítő fűszerezés nélkül készül. Villányi epres borlekvár vásárlás a gasztronómiai ínyencségek rajongóinak. Csokoládé gerincű desszertek (pl. Sacher-torta) kiváló kiegészítője
Átlagos tápérték
100g termékben
Energiatartalom:
381,0
Fehérje
0,8
Szénhidrát
102,0
Zsír
0,0
Rost
0,3
Só
0,0
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.